Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Gönüllerle Şehri Birlikte İnşa Ediyoruz

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, her fırsatta vatandaşları ve ilçe esnaflarını ziyaret ediyor.

21 Aralık 2018 Saat: 03:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.676 kez okunmuştur

Gönüllerle Şehri Birlikte İnşa Ediyoruz
Gönüllerle Şehri Birlikte İnşa Ediyoruz

Kandıra esnaflarından Işık Alkan, Hakkı Korkmaz ve inşaat mühendisi Gürcan Yalçıntuğ’u iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı kazançlar dileyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, vatandaşlarımız ve esnaflarımızla birlik ve beraberliğimiz dün olduğu gibi bundan sonrada daima sürecek dedi.

İlçe esnaflarına yaptığı iş yeri ziyaretlerine aralıksız devam eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, esnaflarımızın bir gün değil her gün yanındayız. Kapımız vatandaşlarımıza ve tüm esnaf kardeşlerimize her zaman açıktır dedi.

İlçenin her bölgesine hizmet ulaştıran ve vatandaşların sorunlarına çözüm odaklı çalışan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  hizmetin yanı sıra halkın istek ve görüşlerini almak için de sık sık esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdiklerini vurguladı.

Başkan Köken, "yaptığımız ziyaretlerde belediyemizin hizmetlerini ve çalışma programını vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Böylelikle insan odaklı hizmet üretmeye devam ediyor ve her zaman yaptığımız işlerin merkezine insanı yerleştiriyoruz. Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyetini gördükçe son derece mutlu oluyoruz, buda çalışma azmimizi artıyor" dedi.

Esnaflar ise, "Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerek nezaketi gerek ilgisi bizi vatandaş ve esnaf olarak çok memnun etti. Sağ olsun her zaman bizlerle ilgileniyor" diyerek Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e ilgisinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑