Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gökhan Meşe’den Kadın Esnaflara Ziyaret

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Gökhan Meşe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ziyaret ettiği kadın esnaflara çiçek hediye etti.

9 Mart 2022 Saat: 12:21
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.990 kez okunmuştur

Gökhan Meşe’den Kadın Esnaflara Ziyaret
Gökhan Meşe’den Kadın Esnaflara Ziyaret

Kandıra Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Gökhan Meşe, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın esnafları ziyaret etti. İlçede faaliyet gösteren kadın esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Adayı Gökhan Meşe, kendilerine hayırlı işler dileyerek, sohbet etti. İş hayatında yer alan kadınların günlerini kutlayan Meşe, sorun ve taleplerini de dinlediği kadın esnaflara çiçek hediye etti.

27 Mart 2022 Pazar günü gerçekleşecek olan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Genel Kurulu’nda aday olduğunu açıklayan Meşe,” Esnafımızın hakkını hukukunu savunmak için genç, dinamik, aktif yönetimimizle odaya talip olduk. Ben başkan adayı olarak esnafımızın sesi olacağım. Seçime katılarak oyunuzu kullanmanız bu değişim için yeterlidir. Gelip iradenizi sandıkta göstermenizi ve desteklerinizi bekliyorum. Bundan sonraki süreçte daha iyi şartlar altında, daha güzel günlerde hep birlikte olmayı temenni ediyorum. Bu seçimi kazanan esnaf olacaktır.” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑