Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gödek'in vefatının ardından ESOB Başkanvekilliği görevine Kocaman atandı

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Yönetimi Kurulu’nda yeni görevlendirme yapıldı ve KESOB Başkanvekilliği görevine atama yapıldı.

22 Haziran 2023 Saat: 12:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.270 kez okunmuştur

Gödekin vefatının ardından ESOB Başkanvekilliği görevine Kocaman atandı
Gödek'in vefatının ardından ESOB Başkanvekilliği görevine Kocaman atandı

KESOB Yönetim Kurulu Haziran Ayı Toplantısı’nı, KESOB Rıdvan Alyürük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya KESOB Başkanı, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Durmuş başkanlığındaki toplantıda yönetim kurulu üyesi oda başkanı isimler katıldı. Toplantıda alınan yeni kararlardan biri Kandıra Şoförler Odası Başkanı ve KESOB Başkanvekili Ahmet Gödek’in vefatı sonrası boş kalan KESOB Başkanvekilliği’ne atama yapılması kararı oldu. Karara göre Gödek sonrası KESOB Başkanvekilliği yerine Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman atandı.

EL ELE VEREREK GÜÇLÜ OLACAĞIZ
Önceki dönemde de KESOB Başkanvekilliği görevini yürüten fakat geçtiğimiz yıl yapılan seçim sonrası yeniden başkanvekilliği görevine getirilmeyen Kocaman, bir kez daha göreve göreve atanması sonrası şunları söyledi: “ Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Kadir Durmuş’un tensipleriyle Kocaeli Esnaf Odaları Birliği Başkanvekilliğine yeniden getirilmemden camiam adına onur duydum, teşekkür ediyorum. Birlik ve bütünlük içinde el ele vererek güçlü olacağız. Bir ve beraber olarak Rabbim hayırlı görevler yapmayı hepimize nasip eylesin. Esnaf ve Sanatkarlar Camiamıza hayırlı olsun.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑