Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Gödek, “Esnafımızın her zaman yanındayız”

Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Gödek, pandemi sürecinde kısıtlı hizmet vererek maddi ve manevi olumsuz etkilenen esnafların yanında olduklarını söyledi.

22 Temmuz 2021 Saat: 07:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 917 kez okunmuştur

Başkan Gödek, “Esnafımızın her zaman yanındayız”
Gödek, “Esnafımızın her zaman yanındayız”

Yaklaşık 25 yıldır Kandıra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin başkanlığını yürüten Ahmet Gödek, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede güven tazeleyerek görevine yeniden seçilmişti. Kandıralı esnafları iyi tanıyan, sıkıntılarına ortak olan ve tecrübeleriyle esnafların yol göstericisi olan Gödek, başarısıyla takdir toplamaya devam ediyor.

ESNAFIMIZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Kandıralı esnafların adeta ağabeyi olan Gödek, “Biz kazanacağımızı biliyorduk çünkü buranın işleyişini, çalışma sistemini biliyoruz. İnsanları tanıyoruz. Kooperatifimizden kredi alaların kriterlerini biliyoruz. Olabildiğince esneklik payını ön planda tutarak esnafımızı ayakta tutmaya çalışıyoruz ve bu yönde çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

YARINLAR DAHA İYİ OLACAK
Pandemi şartlarının esnafı sıkıntıya düşürdüğünü fakat devletimizin kredi ödemelerinde esneklik yaptığını ve gerekli desteği sağladığını söyleyen Gödek, “Normalleşme sürecine girsek bile esnafımızın sıkıntısı tam olarak çözüldü diyemeyiz. Birkaç yıl daha bunun sıkıntısını yaşayacağız ama böyle badireleri daha önce çok atlattığımız için cesaretimizi yitirmeden ileriye umutla bakıyoruz. Bunları aşarak yarınların daha iyi olacağı inancındayız. Esnafımızın her zaman yanındayız” mesajını verdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑