Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Gencay Yıldıztekin, “1 Nisan sabahı şehrimize güneş doğacak”

Gazetemizi ziyaret eden İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin" 1 Nisan sabahı şehrimize güneş doğacak. Kocaeli’miz için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

28 Mart 2024 Saat: 07:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 350 kez okunmuştur

Gencay Yıldıztekin, “1 Nisan sabahı şehrimize güneş doğacak”
Gencay Yıldıztekin, “1 Nisan sabahı şehrimize güneş doğacak”

İYİ Parti’nin Kocaeli Büyükşehir adayı olan Gencay Yıldıztekin bugün gazetemizi ziyaret etti. Yıldıztekin’e ziyareti sırasında İYİ Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Semih Sarıçay, Kandıra ilçe Başkanı Yusuf Battal ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Gebeş eşlik etti.

Ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Yıldıztekin, Kocaeli’yi hep birlikte yöneteceklerini ifade etti. İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, Şehrin her ilçesinde sokağın nabzını tutan, esnaf ve vatandaşlara yaptığı ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılanan Yıldıztekin, Kocaeli’yi hep birlikte yöneteceklerini ifade etti.

Şeffaf yönetim anlayışından taviz vermeyeceklerini, israftan uzak durarak kaynakları etkin kullanacaklarına vurgu yapan Yıldıztekin, “Bu şehir, her şeyin en güzelini hak ediyor. Kocaeli’nin eksiklerinin farkındayız. Kısa, orta ve uzun vadeli tüm planlamalarımız hazır. Hayata geçireceğimiz vizyon projelerimizle Kocaeli vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz” dedi.

7’den 70’e her kesime hitap eden projeleri beğeni toplayan İYİ Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gencay Yıldıztekin, göreve geldiklerinde tüm Kocaeli’yi kucaklayacaklarını ifade etti. Partizanlıktan uzak, ortak akıl ile hareket edeceklerini ifade eden Yıldıztekin, “İnsanlarımızı kutuplaştıran anlayışın dimdik karşısındayız. 1 Nisan sabahı şehrimize güneş doğacak. Kocaeli’miz için gece gündüz demeden çalışacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑