Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Genç Kandıralılara taze kan

Genç Kandıralılar Derneğine Kandıra devlet hastanesinde görev yapan Dr. Muhammet Kaymaz ve Av. Semih Ergün'ü arasına katılmasıyla güçlenerek büyümeye devam ediyor.

13 Haziran 2020 Saat: 22:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.045 kez okunmuştur

Genç Kandıralılara taze kan
Genç Kandıralılara taze kan
Genç Kandıralılar Derneği aralarına katılan taze kanlarla her geçen gün büyümeye devam ediyor. Geçtiğimiz akşam Kandıra’da bulunan Dernek şubesinde gerçekleşen toplantıda, koronavirüsü tedbirleri kapsamında iptal edilen Şehitleri anma etkinliği yeniden ele alındı. Toplantılarına ara veren Genç Kandıralılar Dernek Başkanı Nurullah Özer ve yöneticiler sosyal mesafe kurallarını ihmal etmeden hasret giderdiler.
İki Yeni Üye Aralarına Katıldı..

Gerçekleşen toplantıda Kandıralı Gençleri etkinliklerle bir araya getirmek için istişarelerini sürdüren gençler, aralarına taze kanlar katarak da güçlerine güç kattılar. Kandıra devlet hastanesinde görev yapan Dr. Muhammet Kaymaz ve Av. Semih Ergün Dernek üyelik formu doldurarak BAŞKAN Özer’le fotoğraf çekildiler. Toplantının ardından Dernek yöneticisi Vedat Acar’ın yeni açmış olduğu Kandıra Harita ve Kadastro ofisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Güçlenerek Büyümeye Devam Ediyoruz..

Gerçekleşen Toplantıda Konuşan Başkan Özer; “Genç Kandıralılar Derneği olarak faaliyetlerimizi benimseyen ve katkı sağlamak isteyen Kandıra sevdalısı genç arkadaşlarımızın aramıza katılmasıyla güçlenerek büyümeye devam ediyoruz. Kandıra'mızın geleceğini inşaa etme sorumluluğunu üstlenen genç kuşaklara güzel dostluklar bırakmak adına sevgiyle kenetlenmiş sivil toplumun sağlam temellerini atmak için bu akşamki toplantımızı Kandıra şubemizde gerçekleştirdik. Derneğimize katılan yeni üyelerimiz kandıra devlet hastanesinde görev yapan Dr. Muhammet Kaymaz ve Av. Semih Ergün ile tanışıp dernek çalışmalarımız hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. İfadelerini kullandı

Programı gerçekleştirmede kararlıyız

Konuşmalarının devamında Başkan Özer ; “Toplantımızın ilk gündemi salgın sebebiyle ileri bir tarihte yapılmasına karar verdiğimiz "Şehitler Mevlidi" programımız oldu. Uygun zaman diliminde yeniden bir tarih belirleyip uygun şartlarda ve önce yurttaşların can güvenliğini garanti altına alarak programı gerçekleştirme kararlılığındayız. İkinci gündemimiz ise bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Kandıra gençlerini güzel etkinlikler ile bir araya getirmeyi amaç edinen yeni projelerin neler olabileceği hakkında istişarelerde bulunduk.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑