Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Genç Kandıralılar’dan anlamlı program

Genç Kandıralılar Derneği tarafından Turan Güneş Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Şehitleri Anma Gecesi” yoğun bir katılımla gerçekleşti. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunduğu ve Anka ilahi grubunun sevilen ilahileri seslendirdiği gecede şehitlerimiz için

30 Mart 2022 Saat: 23:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.625 kez okunmuştur

Genç Kandıralılar’dan anlamlı program
Genç Kandıralılar’dan anlamlı program

Genç Kandıralılar Derneği Başkanı Nurullah Özer yaptığı açıklama; “2020 yılında pandemi sebebiyle ertelemek zorunda kaldığımız bu önem verdiğimiz organizasyonu nihayet gerçekleştirebildik. Kuran-ı kerim tilaveti, ilahiler, şiirler ve semazen gösterinin yer aldığı programımızı bundan sonraki süreçte de her yıl düzenlemeyi arzu ediyoruz. Vatan savunmasında canlarını feda eden fedakâr vatan evlatlarımızı bir kez daha gurur ve şükranla anıyoruz” dedi.

TEŞEKKKÜR MESAJI
Programa destek veren ve katılım sağlayanlara teşekkürlerini ileten Başkan Özer, “Bu anlamlı gecede uzak yakın demeden katılım sağlayarak bizleri yalnız bırakmayan başta şehit ailelerimiz olmak üzere desteklerini her zaman hissettiğimiz Ahmethacılar Köyü Dernek Başkanı Engin Tümer'e, Tav-Der Başkanı Caner Öztürk'e, Yusufça Köyü Muhtarı Ahmet Akbaba'ya, Dalca köyü muhtarı Mehmet Efe'ye, Kandıra Küçüklü Dernek Başkanı Cemil Türkoğlu'na, Biz Bize İzmitliler Dernek Başkanı Kadir Yılmaz'a, İzmit Çevre Köyler Platformu Başkanı İsmail Akdeniz'e ve davetimizi geri çevirmeyip bizleri onurlandıran Kandıranın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ünal Cankurt'a, Ülkü Ocakları Kocaeli İl Başkanı Abdulkadir Özdemir'e, Ülkü Ocakları Kandıra İlçe Başkanı Emrah Çolak'a, Kandıra Şefik Cami İmam Hatibi Ercan Rüzgar'a, Kandıra Çarşı Cami İmam Hatibi Erhan Durmuş'a teşekkür ederiz. Memleketimizin birliği beraberliği ve huzurlu yarınları için birlikte mücadele ettiğimiz sivil toplum kuruluşlarının düzenlediğimiz bu anlamlı programa gösterdikleri ilgi alaka bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Ayrıca programa katılamayacaklarını üzüntüyle bizlere ileten kıymetli STK temsilcilerine de teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑