Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Gelecek Partisi’nde vekalet Ergün Türk’te

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ömer Faruk Başaran’ın yerine, il başkan yardımcısı Ergün Türk vekalet edecek.

18 Temmuz 2021 Saat: 12:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.275 kez okunmuştur

Gelecek Partisi’nde vekalet Ergün Türk’te
Gelecek Partisi’nde vekalet Ergün Türk’te

Gelecek Partisi Kocaeli Kurucu İl Başkanlığı görevine atanan Ömer Faruk Başaran, o dönem ANAP Kocaeli İl Başkanı olan Ergün Türk’e partisine katılması teklifinde bulunmuştu. Türk, kendisine yapılan bu teklifi kabul etmiş ve ANAP İl başkanlığı görevinden ayrılıp Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkan yardımcılığı görevine getirilmişti.

BAŞARAN’A TEŞEKKÜR
İl binasına gelen Ergün Türk yeni görevine başladı. Türk, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi Sayın Ömer Faruk Başaran Bey’in il başkanlığı görevinden ayrılması bizi üzmüştür. Başkanımıza, bizlerle olduğu sürede partimize ve bizlere kattığı değerler için çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı sıfatıyla şahsım ve il yönetimi, ayrıca Gelecek Partisi’ne gönül veren tüm dostlarımızla birlikte, partimizin menfaatleri doğrultusunda, durmadan ve yıkılmadan, canla başla mücadele edeceğiz.

“BAŞARILI OLACAĞI”
2023 seçimlerinde partimizin başarılı olması için sahalarda ve halkın içinde, birlik ve beraberlik içinde, insanları ayrıştırmadan gece gündüz demeden 7/24 çalışacağız. Bizleri dünden bugüne kadar yalnız bırakmayan Sayın Ömer Faruk Başaran Bey’e çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte Kocaeli Gelecek Partisi olarak başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız. Hepinize selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑