Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Gebze Belediyeler Birliği, 10 Ocak'ta gazetecilerle buluştu

Gebze Belediyeler Birliği (GBB),10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla, Darıca Balıkçısı’nda düzenlediği akşam yemeğinde, Kocaeli’nde faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi.

12 Ocak 2022 Saat: 00:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 969 kez okunmuştur

Gebze Belediyeler Birliği, 10 Ocakta gazetecilerle buluştu
Gebze Belediyeler Birliği, 10 Ocak'ta gazetecilerle buluştu

GBB’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel program. Gebze bölgesinde ve Kocaeli’nde faaliyetlerini sürdüren medya mensuplarıyla bir araya gelen Gebze Belediyeler Birliği, bu özel günde, gazetecileri unutmadı. Darıca Balıkçısı’nda gerçekleşen akşam yemeğine AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Av. Emine Zeybek, Gebze Belediyeler Birliği ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Kocaeli gazeteciler Cemiyeti denetleme kurulu başkanı Ünal Cankurt, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, çok sayıda basın mensubu ve meclis üyeleri katılım gösterdi.

“GAZETECİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Akşam yemeği sonrasında cemiyet yöneticileri ile belediye başkanları sırayla bir selamlama konuşması yaparken, programda söz alan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, şunları dile getirdi; “Gazetecinin cumartesi pazarı tatili yok. Sahada sokakta haber almak için, dünyada bin bir durumun olduğu yerlerde gazeteciler var. Basın mensuplarının haber alması için gösterdiği gayretten ötürü teşekkür ediyoruz. Biz dünyanın ortak dili ve hedefi olarak okumayı unutmamalıyız. Biz basılı gazeteleri ve kitapları yaşatmalıyız.

“ORTAK PAYDAMIZ OLMALI”
Basılı medyayı da yaşatmalıyız. Bugün haber yayınlandığı zaman kamu, yayınlara karşı bu haber doğru mu düşüncelerini bir kenara bırakmalı. Toplum yazılıyorsa doğrudur güvenini kazanmalı. Hep beraber sorumlu gazetecilik, sorumlu yayıncılık diyerek hareket etmeliyiz. Bu ortak paydamız olmalı, gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuz bu olmalı. Biz Kocaeli ve Gebze olarak birbirimizi destekleme ve yaşatma konusunda çalışmalıyız. Her gün gazeteciler günü olsun. Hepinizin sağlık içerisinde mesleğinizi icra edebilmenizi temenni ediyorum.”

“DÜNYA YENİ EKSENE KAYIYOR”
Büyükgöz’ün ardından açıklamalarda bulunan Zeybek ise, “Bugünler sembolik günlerdir ancak anlam ifade ederler. Farkındalık yaratmış oluruz. Tekrar hayırlı olsun diyorum. Artık İnternet gazeteciliği için bir düzenleme yapılması zorunluluğu gelmiştir. Dünya yeni bir eksende doğru kayıyor. İnternette habere yönelik bir düzenleme gelmesi gerekiyor. Sizleri de memnun edecek bir yasa kısa sürede gündeme gelir diye düşünüyorum. Haberleri yaparken ilkeli olmak gerekiyor ve yapılan her haber kamuya mal oluyor. Daha güzel şartlarda ve ortamlarda hep birlikte olmak isteriz” diye konuştu. Günün anısına yapılan hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑