Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Film kadar güzel bir etkinlik

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kandıra, Dilovası, Gebze ve İzmit’tin çeşitli köylerindeki okullarda öğrenim gören çocuklar ile birlikte Kesişme: İyi ki Varsın Eren isimli sinema filmini seyrettiler

7 Şubat 2022 Saat: 22:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.489 kez okunmuştur

Film kadar güzel bir etkinlik
Film kadar güzel bir etkinlik

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi güzel bir organizasyona imza atarak, Kandıra, Dilovası, Gebze ve İzmit’tin çeşitli köylerindeki okullarda öğrenim gören çocuklar ile birlikte Kesişme: İyi ki Varsın Eren isimli sinema filmini seyrettiler.

FİLMİN ARDINDAN YEMEK YEDİLER
Henüz 15 yaşındayken Trabzon Maçka’daki evinin önünde PKK’lı Teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve 41 yaşındayken 41 kurşunla şehit olan Ferhat Gedik’in hayatlarının ve göstermiş olduğu kahramanlıkların anlatıldığı “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izleyen öğrenciler filmin ardından yemek yediler.

120 ÖĞRENCİ
Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Aligül ve Kent Konseyi Gençlik Meclisi yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu organizasyonda Kandıra Safalı Hacı Mazlı Bollu Köy Okulu, Dilovası Şehit Ömer Özavcı Ortaokulu ve İzmit Çubuklu Osmaniye Köyü Ortaokulu yetkilileri ve 120 öğrenci yer aldı.

TEŞEKKÜR ETTİLER
Filmin ardından öğrencilerle sohbet eden Genel Sekreter Sedat Köse ve Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Aligül, öğrencilerin film ile ilgili görüşlerini dinlediler. Filmden etkilendiklerini ve yaşananlar karşısında hüzünlendiklerini dile getiren öğrenciler, organizasyon için teşekkür ettiler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑