Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Ekonomi

Evlilik ve konut fuarı kapılarını açtı

Kent ticareti ve turizmine değer katması beklenen Doğu Marmara İdeal Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV), 4'üncü kez kapılarını açtı.

22 Mart 2018 Saat: 01:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.951 kez okunmuştur

Evlilik ve konut fuarı kapılarını açtı
Evlilik ve konut fuarı kapılarını açtı

Kent ticareti ve turizmine hareketlilik kazandırması beklenen 4’üncü Doğu Marmara İdeal Evlilik ve Konut Fuarı(İDEV), görkemli bir törenle kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. ve Kocaeli Ticaret Odası(KOTO) işbirliğiyle 21-25 Mart tarihleri arasında konuklarını ağırlayacak fuarın açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Açılış törenine TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş Genel Müdürü Cihat Alagöz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Vali Hüseyin Aksoy, Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, İş Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, BBP İl Başkanı Serhat Duyar ve çok sayıda davetli katılım gösterdi. Katılımın geçen seneye oranla artması beklenen fuara çok sayıda ticaret ve esnaf odası temsilcileri de fuara ilgi gösterdi.

İDEV 4’üncü kez kapılarını açtı ile ilgili görsel sonucu

KOCAELİ’DE MAYA TUTTU
Fuarın açılış konuşmasını yapa TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş Genel Müdürü Cihat Alagöz, “Yaklaşık 12 yıldır yanında bulunmaktan gurur duyduğum Sayın Hisarcıklıoğlu önünde konuşmak heyecan verici. Bugün Kocaeli’de maya tuttu. Dedik ki Kocaeli’yi sanayiinin başkenti olması yanında fuarlarında başkenti olması yönünde yola çıktık ve ciddi çalışmalar yaptık. Aynı zamanda önümüzdeki aylarda açacağımız farklı alanlardan fuarlarla birlikte toplam 6 fuarla birlikte bu güç birliğine adım atıyoruz.

İDEV 4’üncü kez kapılarını açtı ile ilgili görsel sonucu

VERİMLİ NETİCELER ALDIK
Bugün açılışını yapacağımız fuarda evlenen ve evli olanların ihtiyaç duyduğu ürünler burada sergilenecek ve Doğu Marmara Bölgemize renk katacak ve sosyal hayatına canlılık verecek bir fuarı kente kazandırdık” ifadelerini kullandı. Ardından konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Odalar olarak ilimizde birlikte hareketten verimli neticeler aldık. Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında bu fuara katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin ilimize katkılar sağlamasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

İDEV 4’üncü kez kapılarını açtı ile ilgili görsel sonucu

GERÇEK ANLAMDA İHTİSAS FUARIMIZ
Ardından konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, ”Şehrimize ve ülkemize değer katmak için yola çıkarak birbirinden değerli projeler yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleştirdiğimiz fuarlarımızın yanı sıra gerçek anlamda ihtisas fuarımız olan İDEV’i şehre mal etmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu fuardan ileride 3, 4 tane fuar çıkaracağımıza inanıyorum. Fuarımıza katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum ve fuarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözlerini kullandı.

KOCAELİ’NİN ŞANSI ODALARIN ÇALIŞMASIDIR
Ardından konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Türkiye’nin üretim üssü Kocaeli’de sizinle olmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum. Kocaeli’de iş dünyası faaliyetlerinde destek olan protokol üyelerimize teşekkür ediyorum. 81 ili yılda en az bir kez ziyaret ediyorum. Belediye başkanlarının en önemli görevi şehirlere sanayi ve ticaret anlamında katkı sağlamaktır ve bu durum Kocaeli’de gerçekleşmektedir. Kocaeli’nin bir şansıda sanayi ve ticaret odalarının başkanları ve meclislerinin var güçleriyle çalışmasıdır” dedi.

EVLİLİK 30 MİLYARLIK BİR PAZAR
Sözlerini sürdüren Hisarcıklıoğlu, “Buna bizzat Ankara’da şahit oluyorum. Bu fuar 4’üncü kez düzenlenecek bir fuar. Bu fuarı iki önemli sebeple önemsiyorum. Çünkü bu fuarın sonunda hayırlı bir iş var. Evlilik diyip es geçmeyelim. Bu kurum 30 milyarlık bir pazardır. Bu açıdan bizde TOBB olarak fuarcılığın büyümesini önemsiyoruz ve katkı veriyoruz. Türkiyede yılda 22 milyon kişi fuarları ziyaret etmektedir. Bunun dışında yurt dışından 600 bin kişi bu fuarları ziyaret etmek için geliyor. Kocaeli’de yılda 6 tane fuar düzenliyoruz” diye konuştu.

HERŞEYDEN ÖNCE HUZUR OLMALI
Sonrasında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Fuarcılık şehirlerde önemsenmesi gereken bir iş ve bizde gönülden destekliyoruz. Burası sizlerin hizmetindedir. Halkımızı, iş adamımızı, esnafımızı seviyoruz. Ülkemizi seviyoruz. E parayı da seviyoruz. Evimizi ve eşlerimizi seviyoruz. Mutluluğumuzu taçlandıran evlerimizi en güzel şekilde düzenleyeceğiz. Her şeyden önce evlerimizin içinde huzur olması lazım” sözlerini kullandı.

İDEV 4’üncü kez kapılarını açtı ile ilgili görsel sonucu

KENT EKONOMİSİNE CANLILIK KATACAK
Son olarak konuşan Vali Hüseyin Aksoy, “Fuarlarımızın üretici ve tüketiciyi buluşturan organizasyonlardır. Özellikle fuarların organizasyonuna ev sahipliği yapan kentlerde ekonomik hareketlilik sağlayan bir fuarın açılışında bulunuyoruz. Organizasyonun düzenlenmesinde başta Kocaeli Ticaret Odamız olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür eiyorum. Kentimizin ekonomisine canlılık katmasını temenni ediyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Görüntünün olası içeriği: Alperen Şakacı, Ünal Cankurt ve Ismet Gürler, ayakta duran insanlar ve takım elbise

Fuarda stant açan Kandıralı Hemşehrilerimiz Güralp Yapı

Görüntünün olası içeriği: Ünal Cankurt ve Hüseyin Öz

Fuarda stant açan Kandıralı Hemşehrilerimiz Öz Sanat

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑