Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Eski Bakan Fikri Işık kızını evlendirdi

AK Parti Kocaeli Milletvekili, eski Başbakan Yardımcısı, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Fikri Işık’ın kızı Esra bugün dünya evine girdi

7 Kasım 2022 Saat: 08:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.861 kez okunmuştur

Eski Bakan Fikri Işık kızını evlendirdi
Eski Bakan Fikri Işık kızını evlendirdi

Nigar-Fikri Işık çiftinin Kocaeli’de ikamet eden güzel kızları Esra ile Altun-Ali Rıza Çatak çiftinin Ankara’da ikamet eden yakışıklı oğulları Mustafa bugün hayatlarını birleştirdi. Genç çiftin nikah töreni Ankara Çankaya’daki Ankara Ticaret Odası Congresium’da gerçekleştirildi. Nikah törenine çok büyük ilgi vardı.

İSME ÖZEL DAVETİYE MESAJLARI
Fikri Işık, kızı Esra’nın nikah törenine ilimizden pek çok kişiyi davet etmişti. Bazı isimleri telefonla bizzat arayan Işık, pek çok teşkilat mensubu ve telefonu kendisinde kayıtlı isme ise whatsapp yoluyla davetiye göndermiş, her mesaja mutlaka davet edilen kişinin adı da yazılmıştı. Pek çok isim de danışmanlar tarafından davet edilmişti.

KOMİSYON BAŞKANLIĞI, BAKANLIK, BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI
AK Parti’nin kurucu il yönetim kurulu üyesi olan Fikri Işık, il başkanlığı, 4 dönem (15 yıldır) milletvekilliği yaptı. AK Parti genel merkezinde teşkilat başkan yardımcılığı ve bölge koordinatörlüğü, TBMM’de Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı, sonrasında kurulan hükümetlerde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı yaptı.

VEKİLLER, BELEDİYE VE İLÇE BAŞKANLARI, İŞ ADAMLARI
Ankara’da da geniş bir çevresi bulunan Işık’ın kızının nikah töreni başkentte yapılınca Ankara protokolü törene yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca Kocaeli’den de çok sayıda katılım oldu. Milletvekilleri, belediye ve ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, siyasetçiler, oda, dernek ve kulüp başkanları, iş adamları herkes oradaydı.

SALONUN GİRİŞİ ÇELENKLERLE DOLDU
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman, İlyas Şeker ve Radiye Sezer Katırcıoğlu salondaki yerini aldı. Kocaeli bugün adeta Ankara’ya aktı. 3 bin kişilik ATO Congresium’un girişi de çelenklerle doldu. Nikah öncesinde davetlilere kokteyl ikramında bulunuldu.

BAKANLAR, ESKİ BAKANLAR VE 10 ŞAHİT
Genç çiftin nikâhını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken şahitliklerini; Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, eski başbakan yardımcıları Bülent Arınç, Nurettin Canikli, İsmet Yılmaz, TBMM eski Başkanı ve Milli Eğitim eski Bakanı Köksal Toptan, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Ankara Valisi Vasip Şahin, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı.

DUA LÜTFİ DOĞAN’DAN
Evlilik cüzdanını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geline takdim ederken, nikahta duayı ise Gümüşhane eski milletvekili ve Diyanet İşleri eski Başkanı, 92 yaşındaki Lütfi Doğan yaptırdı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑