Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Erol Ölmez: "Kandıra için durmadan, yorulmadan çalışacağız!"

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, seçim çalışması için gittiği Beyce Mahallesi’nde büyük destek gördü. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da Erol Ölmez’e eşlik etti.

17 Mart 2024 Saat: 08:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 974 kez okunmuştur

Erol Ölmez: Kandıra için durmadan, yorulmadan çalışacağız!
Erol Ölmez: "Kandıra için durmadan, yorulmadan çalışacağız!"

AK Parti ve Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kandıra’yı karış karış gezen Başkan Adayı Ölmez’e, önceki günkü ziyaretlerinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve geçmiş dönem Sağlık Bakanı Kazım Dinç de eşlik etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz ve teşkilat mensuplarının da destek verdiği ziyaret adeta gövde gösterisine dönüştü.

“HİZMET ETMEK İÇİN HAZIRIM”
Beyce Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, "Birlikte olursak daha güçlü oluruz. Ben Kandıra’ya hizmet için hazırım. Vereceğiniz destekle üzerime düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getireceğim. İlçemize hizmeti, sizlerin desteği ile AK Parti ve Cumhur İttifakı kadroları birlikte yapacak” ifadelerini kullandı.

“DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
Erol Ölmez ayrıca, “Sizlerle birlikte yaptıklarımızın daha iyisini yapacağız. Halka hizmet hakka hizmettir şiarı ile çıktığımız bu yolda halkımıza hizmet etmekten bir adım geri durmayacağız. Kandıra için durmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi. Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu da Kandıralı vatandaşlardan Erol Ölmez için destek istedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑