Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Erkan İşler Antalya’da padişah olmuş

Antalya 5. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)’na katılan Kocaeli Ticaret Odası üyesi Erkan İşler, fuarda padişah olmuş.

28 Ekim 2014 Saat: 13:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.107 kez okunmuştur

Erkan İşler Antalya’da padişah olmuş
Erkan İşler Antalya’da padişah olmuş
Kocaeli Ticaret Odası üyesi Erkan İşler, KOTO ile birlikte 22-26 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Antalya 5. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX)’na katıldı. Fuarda Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile yan yanan gelen İşler, Kandıra’nın eşsiz lezzetiyle markası olan yoğurdu tanıttı ve bakandan“Mükemmel bir lezzet” değerlendirmesini almış.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da akşam yemeği için Kandıra yoğurdunu almış. İşler, fuarın ikinci gününde Kocaeli eski milletvekillerinden İsmail Amasyalı, Kandıra Belediye Başkan Vekili Nihat Okumuş, belediye meclis üyesi Erkan Alkan’ı stantlarında ağırlamışlar. Dolu dolu bir festival geçiren İşler daha sonra Kandıra eski Kaymakamı olan şu anda Antalya Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ali Nazım Balcıoğlu ve eşlerini stantlarında konuk etmiş.
İzmit pişmaniyesini de fuarda tanıtan İşler, pişmaniyeye olan ilgiden dolayı oldukça mutlu olmuş. Ve İşler son olarak fuarda padişah olmuş. Padişahlığını da şöyle açıklamış: “KOTO Padişahı Yenilikçi Murat Özdağ’ın istediği üzerine İzmit Kandıra Şehzadesi Erkan İşler ve Yeniçeri güçleriyle Antalya YÖREX fethedilmiş olu, fethi yapılan bölgede bulunan tüm ev ve mekanlarının İzmit’in meşhur Hereke halısıyla süslenmesine karar verilmiştir. Fakat yapılan bu fetih, kılıçla, kalkanla ve savaşla değil; sevgiyle, aşkla ve muhabbetle kazanılmıştır.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑