Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Erdoğan açıkladı; Memur maaşları 10 Mayıs'ta ödenecek, işten çıkartma yasağı uzatıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Mayıs'ta maaşların ödeneceğini belirtirken, işten çıkartma yasağının da 30 Haziran'a kadar uzatıldığını söyledi.

30 Nisan 2021 Saat: 01:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.306 kez okunmuştur

Erdoğan açıkladı; Memur maaşları 10 Mayısta ödenecek, işten çıkartma yasağı uzatıldı!
Erdoğan açıkladı; Memur maaşları 10 Mayıs'ta ödenecek, işten çıkartma yasağı uzatıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası’nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı’na katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Memur maaşlarını 10 Mayıs itibarıyla hesaplara yatırıyoruz” dedi.

İŞTEN ÇIKARMA YASAĞI
Erdoğan emeklilere verilecek olan 100 TL’lik ikramiye zammı için de Meclis’e önerge verildiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, işten çıkartma yasağının 30 Haziran’a kadar uzatıldığını söyledi.

KREDİ TAKSİTLERİ ERTELENDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, “TESKOMB ve Halkbank aracılığıyla esnafa kullandırdığımız kredilerin taksit ödemelerini 1 Temmuz 2021’e kadar erteliyoruz. Mikro işletmeler 30 bin, küçük işletmeler 75 bin liraya kadar 3 yıl geri ödemesiz, tamamı faizsiz olacak şekilde bu destekten faydalanacak. Şartları taşıyan mikro veya küçük işletmeler, 3 Mayıs Pazartesi’den itibaren e-Devlet üzerinden KOSGEB aracılığıyla başvurularını yapabilir. Esnafımıza yaptığımız aylık bin lira gelir desteği ile 750 lira ve 500 lira arasındaki kira desteğinin süresini bir ay daha uzatıyoruz” şeklinde konuştu.

“YARDIMLAR YENİDEN BAŞLIYOR”
İhtiyaç sahibi ailelere nakdi yardımın yeniden başlayacağını vurgulayan Erdoğan, “İhtiyaç sahibi ailelere hane başı verilen 1000 liralık nakdi yardımı 1100 liraya çıkartarak yeniden başlatıyoruz. Bunun için 2 milyar 540 milyon liralık bir kaynak tahsis ettik” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑