Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Emekli olan Tunç’a Diyanet-Sen’den Plaket

Kandıra İlçe Müftülüğü personellerinden emekli olan Mükremin Tunç’a 36 yıllık hizmetlerinden dolayı Diyanet-Sen tarafından plaket takdim edildi.

20 Mart 2021 Saat: 01:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.974 kez okunmuştur

Emekli olan Tunç’a Diyanet-Sen’den Plaket
Emekli olan Tunç’a Diyanet-Sen’den Plaket

Kandıra büyük kesim tarafından tanınan ve sevilen Kandıra İlçe Müftülüğü personellerinden Mükremin Tunç emekli oldu. 1985 yılında imam hatip olarak göreve başlayan Tunç, 1995 yılında Kandıra İlçe Müftülüğü’nde personel olarak atandı. 36 yıl boyunca Diyanet İşleri’nde görev yapan Tunç, emeklilik dilekçesini vererek kurumdan ayrıldı. Diyanet-Sen Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Tuncay Yaşar ve Kandıra Diyanet-Sen İlçe Başkanı Nevzat Akkaya, Diyanet-Sen üyesi olan Mükremin Tunç’a emekliliğe ayrılmasıyla birlikte 36 yıllık hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Diyanet-Sen Kandıra İlçe Başkanı Nevzat Akkaya, Mükremin Tunç’a plaket takdim ettiği konuşmada Diyanet İşleri Başkanlığı ülkemizin en köklü ve güzide kurumlarından birisi olduğuna dikkati çekerek “ Bu güzide kurumda yıllardır hizmet vererek emekliye ayrılan arkadaşıma şimdiye kadar verdikleri hizmetten dolayı kurumumuza ve ülkemize yaptıkları katlılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum. Hayat devam ediyor ve bundan sonra da başka alanlarda güzel ve hayırlı hizmetlerine devam edeceklerine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Erhan Üzcan 21.03.2021 22:01
Vay benim kardeşim emekli olmuş hayırlı olsun inşaALLAH RABBİME emanet olunuz mükremin kardeşimle aynı zamanda kuran kursunda okuduk
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑