Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Ellibeş duyurdu: Kocaeli'ye 190 hekim atandı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş gazetemize yaptığı açıklama ile randevu sıkıntılarında rahatlatma yaşatacak hekim ataması müjdesini verdi. Buna göre kentimize Eylül ayı itibariyle göreve başlayacak 190 hekim ataması yapıldı

5 Eylül 2022 Saat: 04:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 844 kez okunmuştur

Ellibeş duyurdu: Kocaeliye 190 hekim atandı
Ellibeş duyurdu: Kocaeli'ye 190 hekim atandı

Son zamanlarda vatandaşların Sağlık Bakanlığı online randevu sistemi olan MHRS’den (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) randevu almakta sıkıntı çekildiğine dair tartışmalar yaşanmıştı. Özellikle hekim eksikliği yaşandığına dair tartışmalar Bakanlığa gelen şikayet sayısını da oldukça artırmıştı. Son aylarda ilimizde de randevu alma konusunda yaşanan sıkıntılar artınca, kamuda hekim ataması beklentisi oluştu. Konuyla ilgili çözüm beklenirken AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaşanan hekim eksikliğine dair bir planlama olduğunu duyurarak doktor ataması müjdesini gazetemiz aracılığıyla verdi. Bu kapsamda Ellibeş, 196’ncı dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasında Kocaeli’ye 190 doktor ataması planlandığını ve Eylül ayında göreve başlayacaklarını bildirdi. Bu atama ile Kocaeli’nde devlet hastanelerinde ve sağlık kuruluşlarında büyük bir rahatlama bekliyor. Öte yandan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, kentimiz adına yapılan önemli atama için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya teşekkür etti.

RANDEVULARDA RAHATLAMA BEKLENİYOR
Hangi ilçe hangi hastane/kuruluşa kaç doktor atanıyor? İşte ilçe ilçe atanan hekim sayısı;
Darıca Farabi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne 21 tabip, Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne 21 Tabip, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne 18 tabip, İzmit Seka Devlet Hastanes’ne 15 tabip, Kocaeli Devlet Hastanesi’ne 15 tabip, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 11 Ttbip, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 10 tabip, Kocaeli Körfez Devlet Hastanesi’ne 9 tabip, Karamürsel Devlet Hastanesi’ne 8 tabip, Kandıra Ecz. Kazım Dinç Devlet Hastanes’ne 8 tabip, Dilovası Devlet Hastanesi’ne 8 tabip, Dilovası Devlet Hastanesi ‘ne 8 tabip, İzmit İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 5 tabip, Darıca 6 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 5 tabip, Derince İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 4 tabip, Kocaeli İl Ambulans Servisi Komuta Kontrol Merkezi’ne 4 tabip, Körfez 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 3 tabip, Kartepe İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 2 tabip, Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 2 tabip, Gebze 1 Ve 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 2 tabip, İzmit 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 2 tabip, Körfez İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1 tabip İzmit 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’na 1 tabip, Başiskele İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1 tabip.

11’İ UZMAN 190 TABİP
Kocaeli Devlet Hastanesi acil servisine 1 uzman tabip, İzmit Seka Devlet Hastanesi acil servisine 1 uzman tabip, Kandıra İlçe Sağlık Müdürlüğü aile hekimliğine 1 uzman tabip, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Algoloji, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Histoloji Ve Embriyoloji bölümlerine 1’er uzman tabip, Körfez Devlet Hastanesi İç Hastalıkları bölümüne 1 uzman tabip, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne 1 uzman tabip, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümüne 1 uzman tabip, Dilovası Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümüne 1 uzman tabip.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑