Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Ekmek 5 TL'yi aşacak

Un fiyatlarına gelen zamların ardından en temel gıdalardan biri olan ekmek fiyatlarına da zam yapılması bekleniyor. Buğday tavan fiyatlarının kesinleşmesinin ardından ekmeğe gelecek olan zam belli olacak.

3 Haziran 2022 Saat: 07:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.599 kez okunmuştur

Ekmek 5 TLyi aşacak
Ekmek 5 TL'yi aşacak

Devlet tarafından fırıncılara 31 Mayıs tarihinde verilen un desteğinin sona ermesiyle birlikte yeni fiyat çalışmaları yapılmaya başlandı. Toprak Mahsulleri Ofisi'nin ( TMO) 31 Mayıs itibariyle sona erdiği açıklanan un sanayicilerine yönelik regülasyonunun devam etmesi ve ekmeğe zammın önlenmesi için Ankara'da toplantı gerçekleştirilen toplantının ardından ekmek fiyatlarına yapılacak olan zam ile ilgili çalışmalar başladı.

“ZAM ÇALIŞMASI YAPILACAK”
Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Un desteğinin bitmesinin ardından ekmek fiyatlarına dair bir düzenleme yapılması bekleniyor. Sadece una değil diğer kalem ürünlere ve akaryakıta, kiraya gelen zamlardan kaynaklı da fırıncı esnafımız zor durumda. Bu gibi durumlardan kaynaklı zam beklentisi var. 31 mayıs itibariyle biten un desteğinin ardından yapılan toplantıda alınan kararlar sonucunda bir çalışma yapılması planlanırken aynı zamanda zam oranı için ise buğday tavan fiyatlarının belli olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑