Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal: Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin açılış törenine katılmak üzere bugün Kocaeli’ye gelen DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, “Millet İttifakı’nın başında Amerika, arkasında PKK, yanında FETÖ var. Bu seçim vatan ve millet seçimidir. Ülkemizi bölmeye çalışıyorla

15 Nisan 2023 Saat: 18:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 639 kez okunmuştur

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal: Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal: Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi başta olmak üzere Kocaeli’deki yeni yatırımların açılışını gerçekleştirmek üzere bugün Kocaeli’ye geldi. Kocaeli Şehir Hastanesi önünde gerçekleştirilen 11. Açılış Bayramı için Kocaeli Şehir Hastanesi’nde üst düzey güvenlik önlemleri alınırken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ücretsiz ring seferleriyle partililer alanı doldurdu. Programa Erdoğan’ın yanı sıra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal da katıldı.

“ECEVİT’İN EVLATLARIYIZ”
Programda konuşan Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, “Askerliğimi burada yaptım. 15 ay burada hizmet ettim. Bugün sizlerle birlikte olabilme şansını elde ettiğim için hepinize teşekkür ediyorum. Sen neden buradasın diye soranlar vardır belki. Biz bugün neden buradayız. Yerli ve milli solun temsilcisi, Bülent Ecevit’in evlatlarıyız. Duvara konuşlan her tuğla bu milletin hayrınadır. Türkiye 14 Mayısta bir yol ayrımına gidiyor. Bu seçim solcularla sağcıların yarışacağı bir seçim değil. Bu seçim küresel emperyalist güçlere bağlı olanlarla vatanına milletine bağlı olanların seçimidir.

‘KİMSEYE VERMEYİZ’
Millet İttifakı’nın başında Amerika, arkasında PKK, yanında FETÖ var. Bu seçim vatan ve millet seçimidir. Ülkemizi bölmeye çalışıyorlar. Bu toprakların üzerine küffarın ayaklarını bastırmayacağız. Karşı mahallenin trolleri saldırıya geçtiler. Yüzde 99’u müslüman olan ülkede kafir dışarıda. Bunların trol medyası var. Biri FOX diğeri Sözcü Tv. Bir tane Washington portakalı var. ‘DSP’nin genel başkanı ahlak yoksunu’ demiş. Benim ahlakımın zekatı senin yedi göbek ceddini cennete gönderir. Türkiye tek. Burası piyangodan çıkmadı. Biz burayı kimseye veremeyiz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑