Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

DP Kandıra İlçe Kongresi sessiz sedasız yapıldı

Demokrat Parti Kandıra İlçe Başkanlığının olağan kongresi parti binasında sessiz sedasız yapıldı.

25 Ekim 2020 Saat: 02:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.841 kez okunmuştur

DP Kandıra İlçe Kongresi sessiz sedasız yapıldı
DP Kandıra İlçe Kongresi sessiz sedasız yapıldı

Demokrat Parti Kandıra İlçe Teşkilatının parti binasında yapılan kongreye partililerin ilgisi büyük oldu. 60 delege oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede 6 kişilik yönetim kurulu üyesi ve 7 il delegesi seçildi. İlçe başkanı olarak atanan Olcay Çelik’in tek aday olduğu kongre sessiz sedasız yapıldı.

Yapılan kongreye Kandıra Demokrat Parti İlçe başkanı olarak atanan Olcay Çelik, Demokrat Parti genel başkan yardımcısı ve GİK Üyesi Murat Aydoğdu, İl başkanı Mustafa Nazlıgül, Körfez ilçe başkanı Uğur Nurcan, Kartepe ve İzmit ilçe başkanı, MYK Üyesi Aynur Kurt ve Cem Şakoğlu,  İlçe eski başkanı Ender Altınay çok sayıda delege ve Partililer katıldı.

Divan Başkanlığı'na Erdoğan Görgün, katipler MYK Üyesi Aynur Kurt ve Salih Eren seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan kongrenin açılış konuşmasını atanan başkan ve başkan adayı olan Olcay Çelik yaptı.

Başkan Olcay Çelik" Tüm partilileri selamlıyorum. Biz Partimizi bırakmayız her zaman buradayız. Hepimiz gönlünün bir olduğu yerde dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Partimiz yine eski gücüne geri dönecek. En kısa zamanda partimiz hak ettiği yere gelecektir. Tabiki bunda hepinizin gayretini görmek istiyoruz. Partimize sahip çıkmamızın karşısında başarının bizimle olacağını hepimiz göreceğiz. Bu gayretlerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.“ dedi.

Olcay Çelik'in güven tazelediği kongre sonunda, İlçe Yönetim Kurulu'na şu isimler getirildi: Ahmet Tuncay Çetiner, Erdoğan Görgün, Salih Eren, Murat Battal, Bekir Ünsal ve Vahdettin Soydan.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑