Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Diyanet Birlik Sen Kocaeli Şubesi kuruluyor

Diyanet Birlik Sen Başkanlar Kurulu Eğitim ve Teşkilatanma Toplantısı 23-26 Ekim tarihleri arasında Nevşehir Kozaklı'da yapıldı.

27 Ekim 2022 Saat: 10:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 527 kez okunmuştur

Diyanet Birlik Sen Kocaeli Şubesi kuruluyor
Diyanet Birlik Sen Kocaeli Şubesi kuruluyor

Roza Termal otelde yapılan Eğitim ve Teşkilatanma Toplantısına Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak, Genel Merkez Yöneticileri, Bölge Başkanları,Kadın Kolları Başkanları, il ve ilçe temsilcileri katıldı.

Marmara Bölge Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı'nın koordinasyonunda, Kocaeli İl Temsilcisi Numan Uysal'ın başkanlığında kalabalık bir heyet ile katılım sağlayan Kocaeli ekibinde ayrıca Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden kısa süre önce emekli olan Dr. Ali Vasfi Kurt, İl Temsil heyeti üyeleri, ilçe temsilcileri vardı.

Diyanet Birlik Sen Genel Başkanı Kenan Ak ve Genel Merkez Yöneticilerinin Eğitim ve Teşkilatanma ilgili konularda katımcılara bilgiler aktarırken toplantıda ayrıca Marmara Bölge Başkanı Mehmet Ali Karadaşlı ve Dr. Ali Vasfi Kurt, İletişim becerileri ve tecrübe paylaşımları ile ilgili sunumlar yaptı.

Kocaeli İl Temsilcisi Numan Uysal yaptığı konuşmada Sendikal birkim ve tecrübemiz, bir birinden kıymetli ekip arkadaşlarımız ile Kocaeli de Diyanet Birlik Sen ile sendikacılığa yeni bir nefes olduk. Diyanet İşleri Başkanlığımızın Kocaeli İl ve İlçelerinde görev yapan kıymetli mensuplarımızın teveccühleri teşkilatlanma ve üye çalışmalarına devam ettiklerini, 10 ay gibi kısa bir sürede şube kurma yeter sayısına ulaşarak Genel Merkezin yetkilendirmesi ile Diyanet Birlik Sen Kocaeli Şubesini kuracaklarını ifade etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑