Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Din Görevlilerinin Yeni Başkanı; Galip Yaşar

Kandıra Din Görevlileri Derneği Olağan Kongresi’nde tek liste ile seçimlere giren Ocaklar Camii İmam Hatibi Galip Yaşar, derneğin yeni başkanı seçildi.

25 Haziran 2021 Saat: 01:11
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.848 kez okunmuştur

Din Görevlilerinin Yeni Başkanı; Galip Yaşar
Din Görevlilerinin Yeni Başkanı; Galip Yaşar

Kandıra Din Görevlileri Derneği’nde bir devir sona erdi. 12 yıldan beri Kandıra Din Görevlileri Dernek Başkanlığını yürüten Merkez Yeni Camii İmam Hatibi Yusuf Çakar görevi Ocaklar Camii İmam Hatibi Galip Yaşar'a devretti. Önceki gün tek liste ile gerçekleşen seçimde Yönetim Kuruluna Galip Yaşar, Davut Er, Ali Osman Kır, Turhan Kaplan ve Hüsnü Balık kullanılan 29 oyun tamamını alarak seçildi.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Yönetim kurulu üyeleri kendi aralarında yaptıkları oymayla Galip Yaşar başkanlığa Davut Er Baskan vekili olarak görev dağılımı yaptı. Yeni baskan Galip Yaşar seçimden sonra yaptığı konuşmada, kendisini bu göreve layık gören tüm din görevlisi arkadaşlara teşekkür etti. Görevinin sorumluluğun bilincinde olacağını, din görevlisi arkadaşları en iyi şekilde temsil edeceğini, din görevlisi arkadaşların her türlü sorunlarının çözümü için gerekli olan sorumluluğu yerine getireceğini beyan etti. Ayrıca en kısa sürede dernek binalarını aktif hale getireceğini, din görevlisinin kurumuyla olan diyaloglarında onlara rehberlik edeceğini söyledi ve pandemi sürecinin sona ermesiyle birlikte sosyal aktevitelerle sosyal alanda da hizmet vereceklerini söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑