Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Deva Partisi başkan adayları, Kandıra Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Deva Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Kadir Özdemir ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Av. Ensar Baturman ve İzmit Belediyesi başkan adayı Ercan Aktan, Kandıra Çarşamba pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir ara

22 Mart 2024 Saat: 08:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 444 kez okunmuştur

Deva Partisi başkan adayları, Kandıra Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti
Deva Partisi başkan adayları, Kandıra Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

Deva Partisi Kandıra Belediye Başkan adayı Kadir Özdemir Kandırayı karış karış gezip projelerini anlatmaya ve hemşehrilerinin sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Son olarak Kandıra Çarşamba pazar esnafını ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Deva partisi Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Av. Ensar Baturman, Kandıra Belediye Başkan AdayI Kadir Özdemir, İzmit Belediyesi başkan adayı Ercan Aktan, uzattığı her elden oldukça samimi geri dönüşler aldı. Pazarcı esnafına hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen başkan adayları, pazarcı esnaf ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlarla sohbetinde yerel yönetimlerden beklentilerini dinleyerek, gerekli notlarını aldığını belirti.

Büyükşehir Başkan Adayı Baturman,” Ziyaretimizde, Kandıralı kıymetli hemşehrilerimizle buluşarak, onların taleplerini dinledik ve sorunlarını yerinde tespit ettik. Esnafımızın ve halkımızın memnuniyeti ve ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak çalışmaları ele aldık. Deva Partisi olarak, Kandıra'nın gelişimine ve halkımızın refahına katkı sağlamak için kararlılıkla çalışıyoruz. Şehrimizin her köşesindeki vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sesi olmaya devam edeceğiz.”dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑