Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Destici'den asgari ücret açıklaması

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kocaeli İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katıldı. Destici iftar programında yaptığı konuşmada asgari ücretin yeniden belirlenmesi için komisyonunun önümüzdeki aylarda toplanacağını açıkladı.

27 Nisan 2022 Saat: 06:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.169 kez okunmuştur

Desticiden asgari ücret açıklaması
Destici'den asgari ücret açıklaması

BBP Kocaeli İl ve İlçe Teşkilatları, Maide Kafe ve Restoran'da gerçekleşen iftar programında bir araya geldiler. İftar programına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, İl Kadın Kolları Başkanı Sevgi Kaya, Alperen Ocakları İl Başkanı Kaan Şengil, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, ilçe başkanları, gaziler, il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ile birlikte partililer iftarda yerini aldı.

ŞÜKÜRLER OLSUN
BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, ev sahipliği yaptığı iftar programındaki konuşmasında birlik beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Kaya şu ifadeleri kullandı: "Yaklaşık iki yıldan beri evlerimizde, birlikten uzakta iftarlar yapmak zorunda kalmıştık. Şükürler olsun ki pandemi etkisini kaybetmeye başladı ve bugün burada birlikte iftar yapıp oruçlarımızı açıyoruz. Bu programları birliğimiz beraberliğimiz için çok önemsiyoruz."

PKK BELİNİ DOĞRULTAMAYACAK
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, iftar sonra yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Ramazanı şerif mübarek olsun. Burada sizlerle birlikte olmaktan memnuniyet duyuyorum. Yarın Kadir gecesini idrak edeceğiz. Kuranın nazik olduğu gece olarak bizlere müjdelenen gecenizi tebrik ediyorum. Ramazan Bayramını kutlayacağız, şimdiden bayramınızı da tebrik ediyorum. Kocaelili hemşerilerimiz biz böyle güzel sofralarda iftarlarımızı açarken sınır ötesinde bir çok yerde ordumuz mücadele ediyor. Rabbim askerimiz başta olmak üzere güvenliğimizi sağlayan tüm birimlerimize yardım etsin. Şehitlerimiz var, Allah rahmet eylesin ve başımız sağolsun. Pençe-Kilit Operasyonu devam ediyor, askerlerimiz öyle bir pençe atık, kilidi vurduk ki bir daha PKK belini doğrultamayacak.

CUMHUR İTTİFAKI DESİNLER İSTİYORUZ
PKK'yı bir tek dağda bitirmemiz yetmeyecek çünkü PKK ve Ermeni paçavralarını beraberinde taşıyanlar mecliste boy gösteriyorlar. Geçenlerde bir tanesi tarihte yaşanmış olan olayın soykırım olarak tanınması için hukuksuz bir teklifi meclise getirdi, tabi ki kabul edilmedi. Bu ülkede Ermeniler yaşamakta ama bugün Ermenistan'a gittiğinizde bir tane Türk bulamazsınız. Bu ülkenin birliğine beraberliğine katkı yapan herkese kapımız açık ama kim bu vatanın birlik beraberliğine kast ederse onu lanetliyoruz. Bu vatana sahip çıkacağız, Doğu Türkistan'da yapılanların durması için, Batı Trakya Türklüğü'nün özgürlüğü için atılan adımları kıymetli görüyoruz ve Cumhur İttifakı diyoruz. Milletimiz de Cumhur İttifakı desin istiyoruz, bunu kendimiz için değil, partilerimiz için değil mazlum insanlar için istiyoruz."

KOMİSYON TOPLANACAK
Ülke gündemindeki sıkıntılara da değinen Destici, "Sıkıntılarımız var. Asgari ücretli vatandaşlarımızın sıkıntıları gidermek için Haziran ayında asgari ücret belirleme komisyon toplanacak ve çalışanlarımız enflasyona ezdirilmeyecek. En düşük emekli maaşı ile ilgili de çalışma yapılacağını bakanımız açıkladı. Gıdada ki fahiş fiyatlarla da mücadele devam ediyor ama bu işi sonunda milleti soymaya çalışanlara ağır cezalar uygulanmalıdır ki bir daha böyle bir işe cesaret edilmesin. Dünyada ekonomik sıkıntıların olduğunu kabul etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑