Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Depremzedeler başkanlarımıza gözleme yaptı

Depremin ilk gününden beri bölgede görev yapan Belediye Başkanlarına, Hataylı depremzedeler gözleme yaparak sürpriz yaptı.

7 Mart 2023 Saat: 08:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.014 kez okunmuştur

Depremzedeler başkanlarımıza gözleme yaptı
Depremzedeler başkanlarımıza gözleme yaptı

6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası bölgeye hareket eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa kocaman, Başiskele Belediye Başkanı Yasin özlü, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, depremzedelerin sürpriziyle karşılaştı.

Hatay Defne'de çadır kentte depremzedeleri ziyaret eden başkanlara Hataylı kadınlar gözleme yaptı. İlk günden beri Kocaeli’nin desteğini gördüklerini belirten kadınlar; ''Başta Tahir başkan olmak üzere tüm ilçe belediyeleri her isteğimize koştular ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Bizim de şuanlık elimizden gelen bu başkanlarımıza teşekkür etmek için Hatay’ımızın meşhur gözlemesini yaptık” dedi

Başkan Büyükakın ise konuşmasında Hatay'ı tekrar ayağa kaldırana kadar burada olacaklarını belirterek, ''Bizler sizler için buradayız sizin rahat etmeniz için Kocaeli olarak seferberlik başlattık. İnşallah el birliği ile bu zor günlerin üstesinden geleceğiz'' dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑