Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Demirtaş Ayakkabı açıldı

Kandıra Kabaağaç Mahallesi’nden Ufuk ve Tuğrul Demirtaş’ın sahibi olduğu Demirtaş Ayakkabı, Türkocağı Caddesi üzerinde Kandıralıların hizmetine açıldı.

6 Kasım 2019 Saat: 10:29
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.233 kez okunmuştur

Demirtaş Ayakkabı açıldı
Demirtaş Ayakkabı açıldı

İstanbul’da yaşayan Ufuk ve Tuğrul Demirtaş kardeşler, Kandıra’ya yatırım yaparak Çarşı Mahallesi Türkocağı Caddesi üzerinde Demirtaş Ayakkabı adlı iş yerini hizmete açtı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış törenine AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, CHP Kandıra İlçe Başkanı Volkan Bulgurcu, MHP Kandıra İlçe Başkanı Ahmet Uğur, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İsmail Akalın, kurum idarecileri, muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

KALİTE UYGUN FİYATA

Yapılan duaların ardından açılış kurdelesini kesen ilçe başkanları yeni iş yerinin Kandıra’ya ve Demirtaş kardeşlere hayırlı olmasını temenni ettiler. Demirtaş kardeşler ise Kandıra’da böyle bir açık olduğunu düşünerek ilçeye yatırım yaptıklarını belirterek, “Kandıra’da bulunmayan yeni sezon bay bayan ayakkabıları uygun fiyata Kandıralılarla buluşturuyoruz. Hemşerilerimizi birbirinden şık ayakkabı modellerini denemek için mağazamıza davet ediyoruz” dediler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑