Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

ÇYDD 8 Mart’ı unutmadı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kandıra Şubesi, 8 Mart Dünya Kadınlar gününü, KYÖD Sosyal Tesislerinde düzenlenen programla kutladı

9 Mart 2020 Saat: 08:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.893 kez okunmuştur

ÇYDD 8 Mart’ı unutmadı
ÇYDD 8 Mart’ı unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şubesi, KYÖD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programda üyelerle bir araya geldi. Programa ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel, ÇYDD Kocaeli Şube Başkanı Meral Dönmez, KYÖD Başkanı Didem Turan, Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıdızlı ve çok sayıda üye katıldı.

“YÜZDE 25’İ OKUMA YAZMA BİLMİYOR”

Programda konuşan ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel, “Bende bir kadın olarak, bu salonda var olan bütün kadınlarımızın şahsında Türkiye’ de Dünya da yaşayan kadınları yürekten selamlıyorum. Kutlamaya pek dilim varmıyor. Çünkü hala ülkemizde kadınların yüzde 25’i okuma yazma bilmiyor. İnşallah bir gün kadınların erkekler ile eşit olduğunda bir kutlama yaparız. Bu kahvaltıyı düzenleyen ÇYDD Kandıra Şube Başkanı Sevim Deren ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

TÜRKAN SAYLAN’I ANLATTI

Yüksel, “Ben bir kadın olarak Türkan Saylan’ ı ilk tanıdığım zaman cüzzam hakkında bir panel veriyordu. İnanılmaz bir kadındı. Çok mütevaziydi. Tüm insanlara o kadar olumlu, o kadar yürekten yaklaşıyordu ki inanamazsınız. Yardım ettiği çocuklar, artık siz benim annemsiniz dediklerine şahit oldum. Dokunduğu insanların her sorununu çözmek için gayret gösterirdi. İşte böyle bir kadındı Türkan Saylan” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑