Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

“Cumhurbaşkanımıza en büyük destek yine Kandıra’dan gelecek”

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, “28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’nden en büyük destek yine Kandıra’dan gelecek” dedi.

19 Mayıs 2023 Saat: 18:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.459 kez okunmuştur

“Cumhurbaşkanımıza en büyük destek yine Kandıra’dan gelecek”
“Cumhurbaşkanımıza en büyük destek yine Kandıra’dan gelecek”

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, gazetemizi ziyaret ederek 14 Mayıs seçim sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulundu. AK Parti’nin hem Cumhurbaşkanlığında hem de milletvekilliğinde Kocaeli’de en yüksek oyu olarak birinci ilçe olmasından dolayı gururlu olduklarını söyleyen Ölmez, Kandıralı seçmene desteklerinden ötürü şükranlarını iletti.

KANDIRALILAR VEFASINI GÖSTERDİ

Bu başarının birlik ve beraberlik içerisinde yapmış oldukları çalışmaların ürünü olduğunu belirten Ölmez, “14 Mayıs’ta gerçekten bir demokrasi şöleni yaşadık. Vatandaşımız yüksek katılımla sandığa giderek Cumhurbaşkanımızı ve partimizi en iyi şekilde destekledi. Bu sayede Kocaeli birincisi olduk. Bu Kandıralıların Recep Tayyip Erdoğan’a olan vefasının, sevgisinin getirdiği sonuçtur. Burada bizim katkımız sadece elçilik görevidir. Tüm arkadaşlarıma, teşkilatlarıma ve Cumhur İttifakının diğer ortaklarına verdikleri mücadele için çok teşekkür ederim” dedi.

AK PARTİ KADROLARININ TÜRKİYE’Yİ YÖNETMESİNİ İSTİYOR

Sözlerini sürdüren Ölmez, “Biz isterdik ki 20 yıldır her şeyimize koşan Cumhurbaşkanımız ilk turda seçilsin. Nasip değilmiş. Milletimiz parlamento desteğini, yasama desteğini Cumhurbaşkanımıza ve partimize vererek gelecek dönemde Türkiye’yi AK Parti kadrolarının yönetmesini istediğini açıkça beyan etmiştir. Şimdi birlik olma zamanı. Allah’ın izniyle ikinci turda Kandıra her zamankinden fazla birlik olacak, her zamankinden fazla kilitlenecek. 28 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’nden en büyük destek yine Kandıra’dan gelecek” dedi.

MİLLETİMİZİN ERDOĞAN’A İHTİYACI VAR

Mesele memleket meselesi diyen Ölmez, “CHP’nin hiçbir şekilde vatana hizmet etmeyeceğini, amaçlarının farklı olduğunu özellikle depremzedeler konusunda yaptıkları demeçlerle de gördük. Recep Tayyip Erdoğan bizim parti üstü değerimizdir. Ona çok ihtiyacımız var. Dünyada çözülmesi gereken sorunların, ekonomik problemlerin, akıllı, mantıklı ve kısa sürede çözülmesi bakımından Recep Tayyip Erdoğan’a bu milletin ihtiyacı var. Milletimiz de liderini yalnız bırakmayacaktır. Bizim bölgemizde bir sıkıntı yok, teveccüh daha da artacaktır ama vatandaşlarımız nasıl katkı sunarım diye soruyorsa 28 Mayıs‘ta sandığa gidip Recep Tayyip Erdoğan için bir oy kullansın, bir oy da başkasını ikna etsinler” dedi.

İYİ PARTİ SEÇMENİNDEN DESTEK BEKLİYORUM

İYİ Partili seçmenden ve gençlerden destek isteyen Ölmez, “Özellikle İYİ Parti seçmeninden çok büyük destek bekliyorum. Onların kalbinden geçeni biliyorum ve kalplerini dinlemelerini istiyorum. Yine genç seçmenden destek bekliyoruz. Belki dünyaya farklı bakıyorlar, anlayamamış olabiliriz, eksikliklerimiz olabilir ama önümüzde çok güzel günler var. Bu genç kardeşlerimizin taleplerini daha anlaşılabilir, istişare edilebilecek ortamlarda değerlendireceğimizi ve Kandıra özelinde kendilerine söz vererek istediklerini gerçekleştireceğine inanıyorum. Son on gün neredeyse hiç uyumadan mücadele vereceğiz çünkü bir borcumuz var. Borç yiğidin kamçısıdır. Biz de bu borcu 28 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ödeyeceğiz inşallah” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑