Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Büyük Kocaeli Mitingi'ne geliyor

AK Parti Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçede eş zamanlı olarak sahaya indi; tüm Kocaelilileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı ‘Büyük Miting’e davet etti.

28 Mart 2024 Saat: 07:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 401 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan Büyük Kocaeli Mitingine geliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Büyük Kocaeli Mitingi'ne geliyor

AK Parti Kocaeli Teşkilatları, 12 ilçede eş zamanlı olarak sahaya indi; tüm Kocaelilileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı ‘Büyük Miting’e davet etti. İlçe Başkanları öncülüğünde gençlik ve kadın kolları ilçelerde cadde cadde, sokak sokak gezerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı miting için davette bulunurken, Belediye Başkan Adayları da esnafları, vatandaşları ve Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziayret ederek davette bulundu.

BAŞKAN ADAYLARINDAN DAVET
Kandıra’dan Çayırova’ya,  Kartepe’den Karamürsel’e kadar dört bir yanda teşkilatlar vatandaşları davet için sahada çalışma yürütürken, AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Erol Ölmez, Büyüşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tahir Büyükakın ile birlikte büyük miting için vatandaşları davet etti.

TÜM KOCAELİLİLERİ BEKLİYORUZ
28 Mart Perşembe günü (bu gün) saat 15.00’te Kocaeli Kongre Merkezi Miting Alanı’nda gerçekleştirilecek olan Büyük Kocaeli Mitingine tüm Kandıralıları beklediklerini belirten AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Alper Tokgöz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yarın gerçekleşecek Büyük Kocaeli Mitingi’ne hemşehrilerimizi davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑