Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Burada 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Kocaeli Mitinginde yaptığı konuşmada, “Burada 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum. İnanıyorum ki Kocaeli bir kez daha eser ve hizmet diyecek” dedi.

28 Mart 2024 Saat: 17:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.095 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Burada 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Burada 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Kongre Merkezi’nin yanındaki miting alanında halka hitap etti. Alanda 85 bin kişinin olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burada 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum. İnanıyorum ki Kocaeli bir kez daha eser ve hizmet diyecek. Kocaeli tercihini hem de çok net bir şekilde Cumhur İttifakı'ndan gerçek belediyecilikten yapacak. Büyükşehir ve ilçelerde bir yol kazasına mahal vermeyeceğinize inanıyorum.” diye konuştu.

“SANDIĞIN TELAFİSİ OLMAZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan hayatta pek çok şeyin telafisi olacağını, ancak sandığın telafisinin olmayacağını açıklayarak, “Biliyorsunuz artık 2 gün kaldı. Hayatta pek çok şeyin telafisi olur ama sandığın telafisi olmaz. Pazar günü hep birlikte sabah erkenden sandıklara koşacağız. Tercihimizi bize hizmet edecek, verdiği sözleri unutmayacak, göreve geldiğinde vaatlerinin arkasında duracak isimlerden yana kullanacağız.” diye konuştu.

“OYUMUZUN HEBA OLMASINA İZİN VERMEYİZ”
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: “Telefon rehberimize bakıp nazımızın geçtiği, hatırımız olduğu insanları tek tek arayacağız. Mutlaka sandığa gitmeleri konusunda teşvik edeceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı'na kaybettirerek, CHP'ye kazandırmak için mesai harcayanlara karşı yakınlarımızı uyaracağız. Oyumuzun heba olmasına izin vermeyiz”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑