Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 42 bin 500 sağlık personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, "Sağlık kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz.

9 Nisan 2023 Saat: 06:48
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 913 kez okunmuştur

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 42 bin 500 sağlık personeli alınacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 42 bin 500 sağlık personeli alınacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Etlik Şehir Hastanesi personeli ile iftar programında bir araya geldi.

Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Salgında depremde afette milletimizin imdadına koşan sağlık çalışanlarımızı asla ihmal edemeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle; Milyonlarca insanın hayatına mal olan corona virüs salgınından biz de olumsuz etkilendik. Ekonomik bakımından bizden çok daha zengin ülkelerde gözlenen vahim durum ülkemizde yaşanmadı. En büyük sağlık kriz denen bu salgını takdire şayan bir organizasyonla atlattık. Aldığımız tedbirler sayseyinde salgın döneminde hiçbir vatandaşımızı çaresiz bırakmadık.

Rusya-Ukrayna savaşında akan kanın durması için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Tam önümüzü görmeye başlamışken 6 Şubat'ta tarihimizin en kara gününü yaşadık. Aramızda o günü yaşamış sağlık çalışanlarımız var. Depremlerde hayatını kaybeden 50 binin üzerindeki kaybımızın içinde 505 sağlık personelimiz bulunuyor. Türkiye tıpkı salgında olduğu gibi asrın felaketiyle mücadelede de başarılı bir sınav veriyor.

KOCAELİ'YE YENİ ŞEHİR HASTANESİ
Yaralılarımıza özellikle hali hazırda 122 bin 316 sağlık personelimiz hizmet veriyor. Hala aktif olan 34 sahra hastanesi kurduk. Şehir hastanelerimizin faydasını deprem sürecinde bir kez daha gördük. Şimdi de inşallah Kocaeli'de yeni bir şehir hastanemizi açıyoruz.

Kimi çevrelerin mesnetsiz saldırılarına rağmen bu devasa sağlık yatırımlarını ülkemize kazandırmaktan gurur duyuyoruz. Salgında nasıl rekor sürelerde hastanelerimizi devreye aldıysak şimdi de söz verdiğimiz tüm projeleri tam zamanında bitirip hizmete açacağız.

Milletimizin imdadına koşan sağlık çalışanlarımızı asla ihmal edemeyiz. Sizlerin görevlerini hakkıyla yapabilmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.

42 BİN 500 SAĞLIK PERSONELİ ALIMI
Sağlık kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz. 2 bin 832 sürekli işçi 9 bin 59 sağlık personelinin atamasını yapacağız. Seçim sürecinin çalışmalarımızı sekteye uğratmasına kesinlikle müsade etmeyeceğiz. Yapımına başladığımız deprem konutlarının umutları nasıl yeşerttiğini görüyoruz. Aziz milletimizin sandıkta en doğru kararı vereceğini biliyorum. Sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑