Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Covid’ten Yaşamını Yitiren Aktaş için İftar Verildi.

Covid-19 nedeniyle Yaşamını Yitiren Necati Aktaş için ailesi ve tüm yakınları evin bahçesinde Kuran’ı Kerim eşliğinde iftar yemeğinde bir araya geldi. Tüm davetliler Necati Aktaş için dualar etti.

17 Nisan 2022 Saat: 16:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.586 kez okunmuştur

Covid’ten Yaşamını Yitiren Aktaş için İftar Verildi.
Covid’ten Yaşamını Yitiren Aktaş için İftar Verildi.

31 Ekim 2021 yında Covid-19’a yakalanan Necati Aktaş doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ailesi ramazan ayı içerisinde tüm dost ve komşularına Kuran’ı Kerim tilaveti ve iftar yemeğiyle bir araya getirdi. Necati Aktaş için dualar edildi.

Kandıra Merkez Erikli köyü Budaklar mahallesi sakinlerinden Necati Aktaş (71) Covid-19 nedeniyle yaşamını yitirmişti. Uzun yıllardan beri İstanbul’da yaşayan, emekli olduktan sonra memleketi olan Kocaeli Kandıra Merkez Erikli Köyü Budaklar Mahallesi’nde 10 yılı aşkın süredir yaşamını sürdürüyordu. Covid-19 teşhisi konulan Necati Aktaş kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Necati Aktaş için eşi Tenzile ve oğlu Hüseyin tarafından Budaklar Mahallesi’nde Necati Aktaş’ın ruhuna Kur'an-ı Kerim, mevlit ve ilahiler okundu. Tüm yakın ve dostlarını evin bahçesinde Kuran’ı Kerim eşliğinde iftar öncesi yapılan duaların ardından oruçlar açıldı. 2 çocuk babası olan Necati Aktaş için Ailesi ve yakınları hüzün dolu anlar yaşarken yakınlarının ve dostlarının katılımının yüksek olması acılarını bir nebzede olsa hafifletti

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑