Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Covid-19’dan Kocaeli’ye veda

İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Kocaeli’de Covid-19 servislerinin tek tek kapandığını ifade ederken, Sağlık Bakanı Koca’nın da bugün yapılacak Bilim Kurulu Toplantısı sonrası kapalı alanlarda maske yasağının kalktığını duyurması bekleniyor

20 Nisan 2022 Saat: 08:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.172 kez okunmuştur

Covid-19’dan Kocaeli’ye veda
Covid-19’dan Kocaeli’ye veda

DÜNYA 2 yılı aşkın süredir Covid-19 pandemisiyle karşı karşıya. Milyonlarca insan bu virüs nedeniyle hayatını kaybetti. İnsanlar evlerine kapandı, yaşam adeta durdu. Son Omicron varyantından sonra ise virüsün yayılımı artarken, gücü ise azaldı. İnsanlar Covid-19’u grip gibi geçirmeye başladı. Aşılama oranlarının artmasıyla birlikte ise Covid-19’un etkisi iyice azaldı.

VAKA AZALDI
KOCAELİ İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, Kocaeli’ye ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, son günlerde vaka sayılarının çok azaldığını, Covid-19 servislerinin ise bir bir kapatıldığını ifade ederken, “Zor günleri geride bıraktık. Yarınlarımız daha güzel olacak” şeklinde konuştu. Pehlevan, son günlerde Covid-19 kaynaklı ölümlerin de neredeyse yaşanmadığını ifade etti.

YENİ DÖNEM
SAĞLIK Bakanı Fahrettin Koca, “Koronavirüs salgını halen gündemimizde olsa da artık zihnimizden çıkarma zamanı gelmiştir. Bundan sonra kişisel koruyucu tedbirler ve aşıyla korunup günlük hayatımızı sürdürmek istiyoruz” dedi. Koca’nın bugünkü Bilim Kurulu toplantısından sonra maske yasağının kaktığını, yeni döneme geçtiğimizi açıklaması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑