Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

"Çöp fabrikası için 2 yıla ihtiyaç var"

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yeni bir çöp fabrikasının yapılıp, devreye alınması için en az 2 yıllık süreye ihtiyaç bulunduğunu söyledi

14 Haziran 2022 Saat: 09:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.202 kez okunmuştur

Çöp fabrikası için 2 yıla ihtiyaç var
"Çöp fabrikası için 2 yıla ihtiyaç var"

Tesisleri ziyaret eden Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) öğrencilerine tesisle ilgili bilgi veren İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ,ziyaretçilerden gelen yeni tesis ile ilgili soruyu da cevaplandırdı, Saraç yeni tesis çalışmalarının üç koldan ilerlediğini ve tesisler için en az iki yıla ihtiyaç olduğunu söyledi.

ÇALIŞMA YAPILIYOR
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yeni yatırımla ilgili “2 milyon 33 bin nüfus var. Her birimiz günde bir kilo çöp üretiyoruz. Bayram, hafta sonu demeden çöpler toplanıyor. Burada arazi dolmak üzere ve üç koldan çalışma yapılıyor. Bu durum karşısında Kandıra Cezaevi çevresinde bir arazide çalışma yapılıyor.

TESİS İNŞA EDİLECEK
Bu arazide 50 milyon, 60 milyon Euro değerinde bir yatırım yapılacak ve tesis kurulacak. Projesinin hayata geçmesi en az iki yılı alır. Başka bir çalışma ise ARGE tesisimiz var, evsel atıklar için kullanılmayan bir sistem var ve bu sistemi demeye başladık ki bu olursa dünyada bir ilki başaracağız ki bunun oturması için de en az iki yıla ihtiyacımız var. Son olarak Alikahya'nın kentsel tarafına bakmayan bölümde yeni bir depolama tesisi inşa edilecek.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑