Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

"Çiftçilerimizin Tüm Ürünlerini Gönül Rahatlığı İle Alabilirsiniz"

Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin Kandıralı üreticilerin tüm ürünlerini hijyen şartlarına uygun bir şekilde pazara indirdiğini, gönül rahatlığı ile satın alınabileceğini duyurdu.

24 Nisan 2020 Saat: 19:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.444 kez okunmuştur

"Çiftçilerimizin Tüm Ürünlerini Gönül Rahatlığı İle Alabilirsiniz"
"Çiftçilerimizin Tüm Ürünlerini Gönül Rahatlığı İle Alabilirsiniz"

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında Kandıralı üreticilerde üzerine düşen görevi titizlikle yerine getiriyor. Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin yaptığı açıklamada  çiftçilerin ürettikleri ürünleri hijyen şartlarına uygun olarak hazırlayarak pazara indirdiğini ve güvenle satın alınabileceğini duyurdu. 

DOĞAL BESİNLERE TALEP ARTTI

İşte Başkan Çetin'in o açıklaması; "Kıymetli hemşehrilerimiz. Tüm dünya COVİD 19 salgını ile mücadele ederken bir kez daha çiftçinin ve tarımsal üretimin ne kadar önemli olduğu anlaşılmıştır. Sokağa çıkma yasaklarının da etkisi ile hanelerde tüketilen gıda miktarı artmış sağlıklı beslenmenin önemi gündeme gelmiştir. Dolasıyla vücudun bağışıklık sistemini güçlendiren taze meyve, et, süt, süt ürünleri ve yumurta gibi ürünlere olan talep artış göstermiştir. Bu ürünleri bizler için karda kışta yetiştirmek için uğraşan tüm çiftçilerimize ayrıca teşekkürlerimi sunarım.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

İlçemizde üretim yapan ürünlerini bizler için hazırlayıp pazarlara çıkartan çiftçilerimizden özellikle ricam yetiştirdiğiniz ürünleri istenilen hijyen kurallarına uyularak tüketiciye ulaştırmanızdır. Bu konuda bizlerin sağlığı için uğraş veren başta Kandıra Kaymakamımıza, Belediye Başkanımız ve personeline, Jandarma, Polis ve Sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Özellikle bilinmesini isterim ki sizler için üretmeye devam eden çiftçilerimiz COVİD 19 salgını ile mücadele konusunda uyulması gereken tüm kurallara özen göstermektedirler. İlçemizde üretim yapan ürünlerini bizler için hazırlayıp pazarlara çıkaran çiftçilerimizin tüm ürünlerini gönül rahatlığı ile köylü pazarlarından temin edebilirsiniz. Lütfen uyulması gereken kurallara uyalım. Bizler sizin için üretmeye devam edeceğiz siz lütfen EVDE KALIN. " 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑