Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP imzalamadı. Hurşit Güneş "Ben destekliyorum" dedi

12 kahraman askerimizin şehit edilmesi sonrasında AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi ortak bir bildiri yayımladı. CHP’nin ortak bildiriye imza atmamasının ardından CHP eski Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, konuya ilişkin konuştu

25 Aralık 2023 Saat: 01:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 931 kez okunmuştur

CHP imzalamadı. Hurşit Güneş Ben destekliyorum dedi
CHP imzalamadı. Hurşit Güneş "Ben destekliyorum" dedi

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit harekat bölgesinde terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırıda 12 askerimizin şehit edilmesinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisinin imzaladığı ortak bir bildiri yayınlandı. Terörü kınama ve ulusal birlik adına yayımlanan bildiriye CHP ve DEM (HDP) partileri ise imza atmadı.

TEPKİ ÇEKTİ
Kahraman askerlerimizin şehit olduğu saldırıların kınandığı bildiriye CHP'nin imza atmaması başta vatandaşlar olmak üzere CHP tabanından da yoğun tepkiyle karşılandı.

HURŞİT GÜNEŞ’TEN AÇIKLAMA
İşte o tepkilerden biri de CHP eski Kocaeli Milletvekili, eski PM üyesi Prof. Dr. Hurşit Güneş’ten geldi. TBMM’de yayımlanan bildiriye ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan Güneş, bildiri için “Destekliyorum” diyerek şu ifadeleri kullandı:

TÜM CHP’Lİ TABANIN DUYGULARINA TERCÜMAN OLARAK
“Dün gece 12 kahraman erimizin PKK’lı teröristlerce şehit edilmesi sonrası, TBMM’de siyasal partilerin terörü kınama ve ulusal birlik bildirisini, ülkemizdeki TÜM CHP’Lİ TABANIN DUYGULARINA tercüman olarak destekliyorum. CHP ve CHP’liler milletimizin en duyarlı, en vatansever parçasıdır!”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑