Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP İl Başkanı Bülent Sarı: Halkçı belediyecilik için çalışacağız

CHP İl Başkanı Bülent Sarı, 31 Mart yerel seçimleri sonrasında Sarı, “Beklediğimiz sonuçlar ortaya çıktı. İzmit, Derince ve Karamürsel’de halkçı belediyecilik için belediye başkanlarımız ve örgütlerimizin tüm paydaşları çaba gösterecek.” dedi.

2 Nisan 2024 Saat: 04:42
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 275 kez okunmuştur

CHP İl Başkanı Bülent Sarı: Halkçı belediyecilik için çalışacağız
CHP İl Başkanı Bülent Sarı: Halkçı belediyecilik için çalışacağız

Cumhuriyet Halk Partisi, 31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Kocaeli’de bir olan belediye sayısını üçe yükseltti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yeniden seçilirken Derince’de Sertif Gökçe, Karamürsel’de ise Ahmet Çalık zafere uzanan CHP’li isimler oldu. Körfez’de CHP Adayı Tayfun Balıkçı ise seçimi 1365 oyla kaybetti. İl Başkanı Bülent Sarı seçimlerin ardından açıklamada bulundu.

BEKLEDİĞİMİZ SONUÇLAR ORTAYA ÇIKTI
CHP İl Başkanı Bülent Sarı gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: Sonuçlar hayırlı olsun. Parti olarak beklediğimiz sonuçlardı. Adaylarımız, milletvekillerimiz, gençlik kolları ve kadın kollarımız büyük emek verdi. Güzel bir sonuç aldık. Herkese teşekkür ediyorum. İzmit’te Fatma Hanım bu kez meclisi de kazanarak güven tazeledi. Derince Belediye Başkanımız Sertif Gökçe ve Karamürsel Belediye Başkanı seçilen Ahmet Çalık’ta ciddi bir oyla kazandı.

HALKÇI BELEDİYECİLİK İÇİN ÇABA GÖSTERİLECEK
Türkiye genelinde de iktidar olduk. Yerel seçimler değişimin öncüsü oldu diyebiliriz. Vatandaşlarımızın bize verdiği oyların sorumluluğunu biliyoruz. Daha çok çalışarak, birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın oylarına sahip çıkacağız. İzmit, Derince ve Karamürsel ile Kocaeli’de halkçı belediyecilik için belediye başkanlarımız ve örgütlerimizin tüm paydaşları çaba gösterecek.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑