Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özel, "Başkan adaylarının kapısı ardına kadar açık"

Kocaeli’de aday tanıtım toplantısına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Emeği ve örgütlenmeyi bilen adayımıza güveniyoruz, inanıyoruz ve sonuna kadar arkasındayız. "Başkan adaylarının kapısı ardına kadar açık” dedi

8 Mart 2024 Saat: 13:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 544 kez okunmuştur

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan adaylarının kapısı ardına kadar açık
CHP Genel Başkanı Özel, "Başkan adaylarının kapısı ardına kadar açık"

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atasoy Bilgin’i kamuoyuna tanıtmak üzere bugün Kocaeli’ye geldi. Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen aday tanıtım programına Özel’in yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler, Mühip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, CHP Kandıra Belediye Başkan adayı Av. Serkan AçıkgözCHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar, partinin ilçe başkanları, belediye başkan adayları, partinin il ve ilçe yöneticileri, meclis üyesi adayları, eski il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

“SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ”
Programda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şunları söyledi: “Kocaeli örgütünün birlik ve beraberlik halinde olduğunu görüyorum. Adaylarımız son derece enerjik. Kocaeli gibi Cumhuriyet kentini hak ettiği yere getirecek bir büyükşehir adayımız var. Emeği ve örgütlenmeyi bilen adayımıza güveniyoruz, inanıyoruz ve sonuna kadar arkasındayız. Gaziantep ve Kocaeli; potansiyeliyle, geçmişiyle, emek mücadelesinde yaşanan eksiklikler ile örgütlenmeye müsait yapısıyla öne çıkıyor. Emek örgütleri ile dayanışma içinde olacak, servet düşmanlığı yerine iyi bir iletişim de kuracak, sosyal liderlik yapacak Atasoy Bilgin ile ilgili çok büyük bir ümidim var. Atasoy Bilgin’in arkasındayım. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarına inanamayarak baktım. Ondan sonra en borçlu belediyenin borcu bile 1,5 milyar. O belediye de AK Parti’nin büyükşehir belediyesi. Kocaeli, Türkiye’de iş cinayetlerinin yaşandığı üçüncü il. Bu kent, işçi kenti. Bu işçi kenti Atasoy Bilgin’i çağırıyor.

‘CHP’Lİ BELEDİYELERE OY VERİN’
99 depremini yaşamış Kocaeli’de dirençli kent projesinin birinci aşamaya konulması çok önemli. Bu kentin belediye başkanı, yapı envanter çalışmasının tamamlanmadığını ve fizibilite çalışmalarının devam ettiğini itiraf etmiştir. Bu yüzden bu sunumun ilk konusu depremdir. Bu kenti yönetenler, bu kente ihanet etmişlerdir. 6 Şubat depreminin ardından Hatay’da verilen sözler tutulmamıştır. Bu kenti yönetenlerin de afet vizyonunun olmadığı ortadadır. Bundan sonraki süreçte hem deprem bölgesinde tutulmayan sözleri ve seçim öncesi manipülasyonlarını engellemek için 31 Mart seçimlerini kazanacağız. Sonra da teker teker hesap soracağız. Tatillerde giderek beğendiğiniz şehirlere kavuşmak için CHP’li belediyelere oy verin.

‘TÜRKİYE İTTİFAKINA İNANIYORUZ’
İttifak ortaklarımız tek başımıza seçime gireceğiz dediler, en ağır eleştirileri yönelttiler canınız sağolsun dedik. Bir de Erdoğan’ın Yeniden Refah’a yönelttiği hakaretlere bakın. İşte tek adam yönetimi. Biz Türkiye ittifakına inanıyoruz. Türkiye ittifakı, Cumhur İttifakı gibi korkunun değil umudun ve kardeşliğin ittifakıdır. Türkiye ittifakının belediye başkanlarının kapısı herkese açıktır. Türkiye ittifakı ayrımcılığı reddeder. Türkiye ittifakı Kocaeli’yi kazanacak ittifaktır. Türkiye ittifakının bütün bileşenlerini bağrımıza basıyoruz. 10 bin TL’ye mahkum edilen emeklinin, çürük meyveyi almak zorunda kalanların, sendikal hakları elinden alınmış ve asgari ücrete mahkum edilmiş işçilerin, yurt dışı hayali kuran gençlerin ve ailelerinin yüzünü güldürecek ittifak Türkiye ittifakıdır. Bu seçimi alın Kocaeli’nin makus talihini değiştirin. Kocaeli’yi yeniden sosyal belediyeciliğe kavuşturun.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑