Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP’de Büyükşehir için ibre Fatma Kaplan Hürriyet’e döndü

CHP, Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyesi için anketler ve parti içinde değerlendirmelerde bulunurken, Büyükşehir için ibre Fatma Kaplan Hürriyet’e döndü.

2 Ocak 2024 Saat: 04:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 670 kez okunmuştur

CHP’de Büyükşehir için ibre Fatma Kaplan Hürriyet’e döndü
CHP’de Büyükşehir için ibre Fatma Kaplan Hürriyet’e döndü

Kocaeli’de tanınan bir aday ile seçmenin önüne çıkmak isteyen CHP Genel Merkezi, Fatma Kaplan Hürriyet’in adaylığına en güçlü desteği vermeden yana karar aldı.
CHP, Kocaeli’de şimdiye kadar Karamürsel, Darıca ve Kartepe belediye başkan adaylarını açıkladı. Büyükşehir ve diğer ilçeler için Genel Merkezin kararı merakla bekleniyor. CHP yarından itibaren yeniden adaylar için çalışmalarını sürdürecek. Büyük olasılıkla 3 Ocak günü partinin MYK’sı toplanacak. 4 Ocak günü ise Parti Meclisi toplanacak. Toplantıda, İstanbul’un ilçelerinin yanı sıra önemli bazı büyükşehir belediyeleri ile ilçelerin adayları da belirlenecek.

FATMA KAPLAN İSMİ ÖNE ÇIKTI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı için anketler ve parti içinde görüşler bildirildi. Ankette adı büyükşehir belediye başkanlığı için de geçen Haydar Akar’ın da isminin olduğu kişiler vatandaşlara soruldu. Büyükşehir’de güçlü ve tanınan bir aday ile çıkmak isteyen CHP Genel Merkezi, yapılan çalışmalarda ismi öne çıkan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet isminde karar kıldı. Seçmenden gelen isteği dikkate alan CHP Genel Merkezi, Fatma Kaplan Hürriyet’e adaylığı sırasında her türlü desteği verme yönünde görüş birliğine vardı.

FATMA KAPLAN HÜRRİYET İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
İzmit Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı konusunda zaman içinde farklı görüşleri olan Fatma Kaplan Hürriyet’in, kendisine iletilen Büyükşehir adaylığı için nasıl bir karar vereceği ise merak ediliyor. Genel Merkez, Kocaeli’de seçmenin yönelimi, CHP’ye olan ilgisi, partinin kendisine vereceği destekleri masada Fatma Kaplan Hürriyet’in önüne koyacak. Fatma Kaplan Hürriyet ile yapılan görüşmelerden çıkacak sonuca göre Parti Meclisi toplantısından sonra Kocaeli Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin adaylarının açıklanması bekleniyor.

İZMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİM OLACAK
Hakan Tanta, Hüseyin Erol, Emre Andız ve Ulaş Yıldız, İzmit Belediye Başkan aday adayı olurken, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’in Aralık ayında aday adayları ile yaptığı görüşmeler, yapılan anket çalışmaları masaya yatırıldı. İzmit Belediye Başkan adayının kim olacağı merak ediliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑