Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

CHP adaylarını Çarşamba günü açıklayacak

CHP’de belediye başkan adayları Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleşecek Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından açıklanacak. Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyesi adaylarının ilan edilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

9 Ocak 2024 Saat: 00:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 488 kez okunmuştur

CHP adaylarını Çarşamba günü açıklayacak
CHP adaylarını Çarşamba günü açıklayacak

Daha önce iki kez aday belirleme gündemiyle toplanan PM’de İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere 7’si büyükşehir, 353 seçim çevresinde adaylar açıklanmıştı. Geçen hafta Yargıtay’ın Can Atalay kararı sebebiyle PM olağanüstü toplanırken aday belirleme toplantısı ertelenmişti. 10 Ocak Çarşamba günü saat 16.00'da yapılacak toplantıda aday belirleme yöntemleri ile 31 Mart 2024'te gerçekleşecek yerel seçim stratejileri konuşulacak ve toplantı sonunda 200’e yakın belediye başkan adayı açıklanacak.

BÜYÜKŞEHİR VE İZMİT İÇİN VAKİT GELDİ
CHP’de Büyükşehir Belediyesi için ismi geçen Fatma Kaplan Hürriyet, Harun Yıldızlı ve Mustafa Sarıgül arasında bir karar verilecek. Bu 3 isimden birinin Çarşamba günü gerçekleşecek toplantının ardından CHP Büyükşehir Belediyesi adayı olarak açıklanması bekleniyor.

İzmit’te ise aday adaylığı başvurusu yapan Hakan Tanta, Emre Andız, Ulaş Yıldız ve Hüseyin Erol’un adaylığı ise Hürriyet’in nereden aday gösterileceğine bağlı. Hürriyet, Büyükşehir adayı olursa, Hakan Tanta’nın İzmit Belediye Başkanlığı adaylığı şansının fazla olduğu konuşuluyor. CHP Kocaeli örgütleri PM’den çıkacak kararı merakla bekliyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑