Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Cengiz Kan’a destek çığ gibi büyüyor

Bilgi, birikim ve tecrübesiyle yeniden Kandıra’yı yönetmeye talip olan Cengiz Kan’a verilen destek her geçen gün artıyor.

28 Mart 2024 Saat: 07:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.533 kez okunmuştur

Cengiz Kan’a destek çığ gibi büyüyor
Cengiz Kan’a destek çığ gibi büyüyor

Kandıra Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cengiz Kan, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. 2009-2014 yılları arasında Kandıra Belediye Başkanlığı yapmış olan Cengiz Kan, sevenlerinin isteği üzerine bağımsız olarak aday olduğunu açıklayarak bir anda tüm gözleri, tüm ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Ve o günden beri Kandıra’da yaşayan vatandaşların ona olan hasreti, sevgisi ve ilgisi artarak devam ediyor.

KÖYLERDE COŞKUYLA KARŞILANIYOR

Başvuruyu yaptığı günün hemen akşamı baba ocağı olan Babaköy Mahallesi’nde dostları akrabaları ve sevdikleriyle buluşarak seçim çalışmalarına start veren Cengiz Kan’ı gittiği her köyde kilometrelerce uzanan araç konvoyu takip ediyor ve her mahallede havai fişeklerle coşku ve samimiyetle karşılanıyor.

“İNANANLARLA ÇIKILAN HER YOLUN SONU ZAFERDİR”

Belediye başkanlığı görevinin sona ermesinin ardından halkın içinden hiç kopmayan, hemşerilerinin dertlerine çözümler getiren, iyi günlerinde ve kötü günlerinde vatandaşın yanında duran Cengiz Kan, seçim çalışmalarını yürüttüğü şu günlerde Kandıralılar tarafından büyük bir sevgi gösterisi ile kucaklanıyor. Kendisine yönelik yapılan karalama ve yıpratma kampanyalarına karşı aldırış etmeden ve hiçbir rakibine kötü söz söylemeden halkın desteğine odaklanan Cengiz Kan, “İnananlarla çıkılan her yolun sonu zaferdir” diyerek yoluna devam ediyor. Kan’ın bu tutumu seçmen tarafından takdirle karşılanıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑