Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Cemal Kaplan yeniden başkan. İşte KOGACE’nin yeni yönetimi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan, Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde gerçekleşen genel kurulda güven tazeledi

2 Nisan 2021 Saat: 21:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.948 kez okunmuştur

Cemal Kaplan yeniden başkan. İşte KOGACE’nin yeni yönetimi
Cemal Kaplan yeniden başkan. İşte KOGACE’nin yeni yönetimi

KOGACE’nin geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen kongresi Cuma günü Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde koronavirüs kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımın yapıldığı kongreye girişte davetlilere HES kodu sorgulaması yapılarak ateşler ölçüldü. Sosyal mesafe kurallarına ve maske takılmasına hassasiyetle özen gösterildi. Kaplan tek liste ile kongreye katıldı.

KISITILI KATILIM
Kongreye Kocaeli Basın İlan Kurumu Müdürü Salih Yalçıntaş, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Vatan Partisi İl Başkanı Yalçın Arslan, Gelecek Partisi İletişim İşlerinden Sorumlu Başkan Serap Çakır, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ve KOGACE üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan kongrenin divan başkanlığını Eyüp Gencer, divan katipliklerini ise Semrel Aşçı ve Levent Ulusay üstlendi.

“CEMİYETİMİZE SAHİP ÇIKALIM”
Kongrede konuşan Başkan Kaplan, tüm üyelere ve çalışanlara cemiyete sahip çıkma konusunda seslenerek şu ifadelere yer verdi, “Göreve geldiğimiz ilk dönemde medya evimizin olmaması nedeniyle bir söz vermiştik ve Abbas Çakar arkadaşımız ile çeşitli yerlere ziyarette bulunarak sözümüzü yerine getirdik ve artık bir medya evimiz var. Bunun dışında pandemi öncesi çeşitli geziler organize ettik, salgın nedeniyle şuan bunları yapamıyoruz ancak zamanla atlatırsak eğer tekrar bu gezilerimizi devam ettirmek istiyoruz.

“KADIN KOMİSYONU KURACAĞIZ”

KOGACE kadınlara değer veren bir cemiyettir. Kadına verdiğimiz değerden ötürü kadın komisyonu kurarak kadınlar için aktiviteler yapmak istiyoruz. Burada görev alan arkadaşlarımız bu çalışmaları hep beraber belirleyecekler. Spor komisyonlarında kentimizde spor alanında çalışmalar yapmış olan arkadaşlarımızdan komisyonda yer vereceğiz. Sosyal İşleri ve gezileri kapsayan komisyonumuzda sosyal aktivitelere yönelik organizasyonlar gerçekleştirecekler.

“HEDEFİMİZ KALICI BİR YER BULMAK”
Cemiyetimizin bulunduğu yeni medya evimiz için emeği geçen herkese buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hedefimiz kalıcı bir yer bulmak. Bu dönemde de çalışmalarımız devam edecek üyelerimizi ve çalışma arkadaşlarımızı cemiyetimize bekliyoruz, bu cemiyet hepimizin burayı boş bırakmayalım”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a, KASK Başkanı Murat Aydın’a cemiyetimize verdiği desteklerden dolayı bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Ayrıca Çağdaş Kocaeli Gazetesi’nden Sadun Çetin ve Özgür Kocaeli Gazetesi’nden Adem Turgut’a her zaman bir ihtiyacımız olup olmadığını sorduklarını için ve desteklerini esirgemedikleri için ve kongremizde bizi yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarımıza ve misafirlerime teşekkür ederek yeni yönetimimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

İşte Cemal Kaplan’ın Listesi

Cemal KAPLAN (NTV)

Yunus KAHRAMAN (Gazete Gebze)

Hakan SÜER (TV41/A Haber)

Ahmet AYAR (Gebze Yeni Haber)

Ergün AYAZ (DHA)

Refik FİDAN (İHA)

Emrah ERDOĞAN (Gebze Yenigün)

Abbas ÇAKAR (Sabah Gazetesi)

Uğur ULUSOY (Çağdaş Kocaeli Gazetesi)

Hüseyin ÖZİRİ (Flaş Kocaeli)

Boran KAYALAR (Demokrat Kocaeli Gazetesi)

Miray BAKLACI (Kocaeli Gazetesi)

Serkan SİDAL (Gölcük Belediyesi)

Serdar ERDAL (Özgür Kocaeli)

Eylem SELVİ (Arı Kocaeli Life)

DENETLEME KURULU

Ünal CANKURT (Kandıra’nın Sesi)

Ayşe AYDIN (Çağdaş Kocaeli Gazetesi)

Erdem ŞENGÜL (Gölcük Postası)

Burcu NAZLI (Star Kocaeli)

Sancar KIZILKAYA (Çağdaş Kocaeli Gazetesi)

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑