Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Kültür

Cem Yılmaz Kandıra’da

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Türk Telekom reklam filmi çekmek için bu sefer Kandıra’yı tercih etti.

1 Mayıs 2012 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 17.173 kez okunmuştur

Cem Yılmaz Kandıra’da
Cem Yılmaz Kandıra’da
Türk Telekom reklam filmlerinde oynayan tüm izleyicileri kahkahaya boğan ünlü komedyen Cem Yılmaz Kandıra’nın Teksen Köyünde yeni reklam çekimleri için çalışmalarını yürütüyor. Kandıra Teksen Köyünde Cem Yılmaz’ın reklam filmi çektiğini duyan hayranları Teksen Köyüne akın ediyor. Maalesef Cem Yılmaz’ın hayranları sadece ünlü komedyanı uzaktan izlemekle yetiniyor. Cem Yılmaz’ı görmeye gelen yüzlerce vatandaş set çevresine yaklaştırılmazken cep telefonları, fotoğraf makineleri ve kameralarla Cem Yılmaz’dan bir kare fotoğraf almak için adeta yarışıyor. Set görevlileri Cem Yılmaz’ın çevresinde etten duvar oluşturarak hayranlarının çekim yapmasına da engel oluyor.
Türk Telekom reklam filmi Almanya’da başlayarak Kandıra’nın Teksen Köyünde çekilmesiyle tamamlandı. 2 gün boyunca Teksen Köy merkezinde çekimleri yürüten ünlü komedyen Cem Yılmaz 40-50 köylüye de reklam filminde yer verdi. Cem Yılmaz’la reklam çekimlerinde yer alan Teksen Köylülerin mutlulukları görülmeye değerdi.
Teksen Köylüleri Cem Yılmaz’la birlikte reklam filminde oynasalar da hatıra fotoğrafı çekilmesine müsaade edilmediği için biraz üzgünlermiş. Ama set görevlisinin çektiği fotoğrafları reklam filmi oynamaya başladığında kişilere göndereceği müjdesini de vermişler. Şimdilerde Kandıra Cem Yılmaz ve 50’ye yakın Kandıralının yer aldığı bu güzel reklam filmini izlemek için gün sayıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑