Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Çanakkale Şehitleri, Kandıra'da dualarla anıldı

Çanakkale Destanı’nın ölümsüz kahramanları, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıldönümünde çeşitli etkinliklerle anıldı.

18 Mart 2019 Saat: 17:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.733 kez okunmuştur

Çanakkale Şehitleri, Kandıra'da dualarla anıldı
Çanakkale Şehitleri, Kandıra'da dualarla anıldı

Kandıra Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’ncü yıldönümü nedeniyle program düzenlendi. Törene Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Ali Akkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Hüseyin Daşdemir, Belediye Başkanı Ünal Köken, Cumhur İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, Millet İttifakı Kandıra Belediye Başkan Adayı Ercüment Şahin, Saadet Partisi Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Nural Arslan, siyasi parti temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, kurum idarecileri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMADI

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı. Şehitleri anma programı daha sonra Baba tepesi Akçakoca Bey Anıt mezarında devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından şehitler onuruna saygı atışı yapıldı ve şehitlik defteri imzalandı. Akabinde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen mevlit programında şehitlerimiz için dua edildi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑