Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükşehir'den Ramazan için 14 milyonluk yardım paketi

Büyükşehir bu Ramazan’da da ihtiyaç sahiplerini ve yetim çocukları unutmayacak. 41 Kart sahibi yaklaşık 24 bin 800 kişiye 500’er lira Ramazan desteği, 3 bine yakın yetim ve öksüz çocuğa ise 400’er lira bayram harçlığı verilmesi bekleniyor.

30 Mart 2022 Saat: 23:39
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.013 kez okunmuştur

Büyükşehirden Ramazan için 14 milyonluk yardım paketi
Büyükşehir'den Ramazan için 14 milyonluk yardım paketi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı nedeniyle yardım çalışmalarını tamamladı. Gıda kolisi yerine 41 Kart üzerinden yardımları verecek olan Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda Kocaeli genelinde bulunan öksüz ve yetim çocukları bayram harçlığı ile sevindirecek. Büyükşehir’in bu yıl 41 Kart sahibi vatandaşlara, yetim ve öksüz çocuklara yaklaşık 14 milyon lira destek vermesi bekleniyor.

YETİM ÇOCUKLARA
Büyükşehir Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından verilen 41 Kart sahibi olan 24 bin 800 aileye geçtiğimiz yıl Ramazan ayında aldıkları yardıma ek 300 lira destek sunulmuştu. Bu yıl rakamı 500 liraya yükseltmesi beklenen Büyükşehir sadece 41 Kart sahibi vatandaşlara 12 milyon 500 bin lira destek vermeyi planlıyor. Ayrıca bayram harçlığı verilen yaklaşık 3 bin yetim ve öksüz çocuk yine unutulmayacak. Geçtiğimiz yıl 250’şer lira olan bayram harçlığının bu yıl 400’er liraya çıkartılması bekleniyor. Çocuklara verilecek bayram harçlığı ile birlikte bu yılki Ramazan desteğinin 14 milyon lirayı bulması planlanıyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑