Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Büyükşehir Koordinatörü Köktürk, Kandıra muhtarlarını dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, Kandıra muhtarlarıyla bir araya geldi, muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

1 Ekim 2020 Saat: 10:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.568 kez okunmuştur

Büyükşehir Koordinatörü Köktürk, Kandıra muhtarlarını dinledi
Büyükşehir Koordinatörü Köktürk, Kandıra muhtarlarını dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit, Kandıra, Derince ve Körfez ilçelerinden sorumlu koordinatör Abdullah Köktürk Kandıra'da muhtarlarla bir araya geldi. Köktürk, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube binasında gerçekleştirdiği ziyarette muhtarların sorun ve isteklerini dinledi. Ziyarette Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve muhtarlar yer aldı.

BÜYÜK ORANDA ÇÖZÜLDÜ
Toplantıda konuşan Köktürk, “Kandıra ilçesinde ki muhtarlarımızla zaman zaman bir araya geliyoruz. Yüz yüze görüşmeler çok faydalı oluyor. İlkbaharda Kandıra’da ki muhtarlarla yaptığımız görüşmelerde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ının da duyarlılığı sonucunda epey problemler azaldı. Özellikle köylerimizde gerek mezarlıklar gerek ortak kullanım alanları, çocuk oyun parkları, fırınlar ve yollar gibi konular da çalışmalar yaptık. Bu sene de köy yolları ve arazi topraklarının sıkıntıları büyük oranda çözüldü” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK SIKINTI YOLLAR
Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, “Sizler bu görevi üstlendiğiniz. Bize yardımcı oluyorsunuz. Bizde köylerimize hizmet etmek için mücadele ediyoruz. Yerinde ve olumlu adımlar atmak için mücadelemize devam edeceğiz. Büyükşehirimiz uzun yıllardır köylere destek veriyor. Son zamanlar da ülke de ekonomik sıkıntılar ama Kandıra Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz bizlere hizmet vermeye devam ediyor. Koronavirüs sebebiyle programlar biraz ağır gidiyor. Ama inşallah 2021 daha verimli olur. Muhtar arkadaşlarımızın zaman zaman sorunları var ilgili yerlere bildiriyoruz. En büyük sıkıntımız genel anlamda yollar. Köylerde ki köy konakları, şadırvanlar ile ilgili pek sıkıntı yok. Yollara asfalt çalışmasında 70-80 kilometre yol ayırırsa daha iyi olur” dedi.

DURGUN DÖNEME GÖRE BURADAYIZ
Köktürk, “Köylerimize çok büyük sıkıntılar yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylerle ilgilenmeye başlayınca birçok hizmetler götürüldü. Şu an ulaşım konusunda birçok köy ulaşıma kavuştu. Dünyadaki kriz Türkiye’yi de etkiledi. Bir de koronavirüs çıktı. Durgun döneme girildi. Durgun döneme göre biz buradayız. Köy muhtarlarımızın sıkıntılarını ben çok iyi biliyorum. Köy çocuğuyum. Bütün köylerimizin daha modern olması için 2021’de çalışmalara devam edilecek. Ben muhtarlarımız adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

OTOBÜS HATTI SIKINTISI
Muhtarlar genel olarak 805 numaralı hat ile ilgili sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. Bazı durakların kaldırıldığını ifade eden muhtarlar, vatandaşların yollarda otobüs beklediğini ve otobüsün bazı köylere girdiğini bazılarına ise hiç uğramadan geçtiğini Köktürk’e bildirdi. Köktürk, Ulaşım Daire Başkanlığına durumu aktaracağını ifade ederek, Ulaşım Daire yetkilileriyle muhtarları bir araya getireceğini söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑