Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Büyükşehir’den yüzbinlerce kişiye sıcak yemek ikramı

Büyükşehir, Maraş ve Hatay’da 700 bin kişilik çorba, 382 bin adet hazır gıda, 200 bin adet ekmek, 72 bin kase sıcak yemek ve 30 bin adet içme suyu ikramı yaptı

17 Şubat 2023 Saat: 16:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 529 kez okunmuştur

Büyükşehir’den yüzbinlerce kişiye sıcak yemek ikramı
Büyükşehir’den yüzbinlerce kişiye sıcak yemek ikramı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi sonrası bölgedeki çalışmalarını yoğunlaştırıyor. Deprem bölgesinde 706 personel ile arama-kurtarma, çadır kent ve sahra hastanesi inşası, altyapı ve salgın hastalıkların önlenmesi konularında çalışmalar yapan Büyükşehir, Antikkapı A.Ş. ile sıcak yemek dağıtımı da gerçekleştiriyor.

1 MİLYON 584 BİN ADET İKRAM
Hatay’da 2 ve Kahramanmaraş’ta 1 nokta olmak üzere 3 ayrı noktada depremzede ve görevli personel ile gönüllülere sıcak yemek ikram eden Antikkapı, yemek ve ekmek tırlarında 9 araç ve 39 personelle bu hizmetini gerçekleştiriyor. Deprem sonrası ivedilikle deprem bölgesine giden Antikkapı, 16 Şubat Perşembe günü itibariyle Maraş ve Hatay’da 700 bin kişilik çorba, 382 bin adet hazır gıda, 200 bin adet ekmek, 200 bin adet tortilla, 72 bin kase sıcak yemek ve 30 bin adet içme suyu ikramı yaptı.

45 BİN LİTRELİK AKARYAKIT GÖNDERİLDİ
Diğer yandan Büyükşehir tarafından bölgeye gönderilen 45 bin litrelik akaryakıt bölgedeki faaliyetler için kullanıyor. Akaryakıt tankerindeki yakıt, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iş makinaları ve ekipmanlarına hizmet veriyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑