Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Büyükşehir’de sürpriz değişim! Alkaç İSU’ya, Altay Büyükşehir’e

Genel Sekreter Yardımcısı Alaeddin Alkaç İSU Genel Müdür Yardımcılığına, İSU Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Altay ise Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcılığı görevine getirildi

8 Mayıs 2019 Saat: 23:49
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.478 kez okunmuştur

Büyükşehir’de sürpriz değişim! Alkaç İSU’ya, Altay Büyükşehir’e
Büyükşehir’de sürpriz değişim! Alkaç İSU’ya, Altay Büyükşehir’e

Tahir Büyükakın’ın başkanlık koltuğuna oturduğu Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde bugüne kadar özel kalem müdürlüğü dışında herhangi bir değişiklik olmamış ve bu durum hayli dikkat çekmişti. İkinci büyük değişiklik bugün gerçekleşti.

BİR YIL ÖNCE

Eski genel sekreter İlhan Bayram ile uyumlu çalışamadığı bilinen eski genel sekreter yardımcısı Mustafa Altay, yaklaşık bir yıl önce İSU’ya genel müdür yardımcısı olarak gönderilmiş, Bayram’a yakın olan isimlerden İSU Genel Müdür Yardımcısı Alaattin Alkaç ise Altay’ın yerine genel sekreter yardımcısı olmuştu.

ESKİSİ GİBİ

İlhan Bayram’ın Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine atanmasından sonra, Tahir Büyükakın düğmeye bastı. Bayram’a yakınlığıyla bilinen Alattin Alkaç ile Büyükakın’a yakınlığıyla bilinen Mustafa Altay eski yerlerine döndü. Bilindiği gibi Alkaç alt yapı, Altay da daha çok üst yapılar konusunda uzman olmalarına rağmen yer değiştirmişlerdi.

PAZARTESİ

Her iki isim de halen görev yaptıkları birimlerin yönetici ve personellerine bugün itibariyle veda etti. Alkaç ve Altay pazartesi günü yeni daha doğrusu eski görev yerlerinde çalışmaya başlayacak. Mustafa Altay yeniden genel sekreter yardımcısı, Alaattin Alkaç yeniden genel müdür yardımcısı olacak.

Mustafa ALTAY KİMDİR?

1978 yılı Gebze doğumlu. İlk, orta ve lise eğitimini Gebze’de tamamladı. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği mezunu. 2003-2007 yılları arasında özel sektörde değişik kademelerde görev yaptıktan sonra 2007 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığında inşaat mühendisi olarak göreve başladı. Fen İşleri Daire Başkanlığında Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdür Vekili, Koordinatör ve Daire Başkan Yardımcısı olarak görev yaptı. 2015 yılına kadar Fen İşleri Dairesi Başkanlığı görevini yürüttü. 2015-2016 yılları arasında Ulaşım Dairesi Başkanı olarak görev yaptı. 2016 yılı ağustos ayından bu yana genel sekreter yardımcılığı görevini yürütüyordu. Mustafa Altay evli ve 2 çocuk babası. ALAETTİN ALKAÇ KİMDİR? 1963 yılında Trabzon Çaykara’da doğdu. 1987 yılında Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra 1993-1995 yıları arasında Çorum Sungurlu Belediyesi’nde İmar İşleri Müdürü olarak görev yaptı. 1995 yılında İller Bankası Kastamonu

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑