Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Büyükşehir Belediyesi’nden eğlenceli karne hediyesi

Büyükşehir Belediyesi, karnesini alan öğrencileri kentin simgelerinden biri haline gelen Fuar İçi Lunapark’ta misafir etti. Lunapark aktivitelerinde 4 binin üzerinde öğrenci gönüllerinde eğlendi

21 Haziran 2022 Saat: 05:22
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 589 kez okunmuştur

Büyükşehir Belediyesi’nden eğlenceli karne hediyesi
Büyükşehir Belediyesi’nden eğlenceli karne hediyesi

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı geçtiğimiz hafta sona erdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, karne hediyesi kapsamında öğrencilere yönelik bir takım etkinlikler düzenledi. Büyükşehir Belediyesi, kentin simgelerinden biri haline gelen Fuar İçi Lunapark’ı çocuklar için bir sınırsız ve ücretsiz eğlenceye açtı. Programa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ta katıldı. Çocuklar aileleri ile birlikte Körfez Güneşi, dönme dolap, tren, helikopter, çarpışan otolar ve uçağa binerek gönüllerince eğlendi.

“EĞLENMEYİ HAKETTİLER”
Programda konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak, “Kocaeli’de çok eğlenceli bir gün yaşıyoruz. Lunaparkta ilk ve ortaokul düzeyindeki 4 binin üzerindeki çocuğumuz velileri ile birlikte keyifli bir gün geçiriyor. Bütün aktivitelerden ücretsiz olarak yararlanabiliyorlar. Öğrencilerimiz zorlu bir eğitim-öğretim dönemini daha tamamladılar. Eğlenmeyi hakettiler. Akademi lisesi ve Bilgievleri gibi Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerini takip eden öğrencilerimizin karneleri oldukça başarılı. Böyle bir hediye vermek Büyükşehir Belediyemize yakışır. Bu sene 2’incisini gerçekleştirdiğimiz etkinliğin her sene devamı gelecek gibi görünüyor. Ben de genç kardeşlerimiz ile birlikte bütün oyuncaklara binmeyi düşünüyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑