Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Röportaj

Büyükşehir Başkan adayı Çelik, “SP’nin Kattığı Değerleri Kimse İnkar Edemez”

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik, gazetemize yaptığı ziyarette; “Saadet Partisi’nin geçmişten günümüze ülkemize katmış olduğu değerler ortadadır. Bunu hiç kimse inkar edemez.” dedi.

13 Mart 2024 Saat: 13:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 589 kez okunmuştur

Büyükşehir Başkan adayı Çelik, “SP’nin Kattığı Değerleri Kimse İnkar Edemez”
Büyükşehir Başkan adayı Çelik, “SP’nin Kattığı Değerleri Kimse İnkar Edemez”

Kocaeli’nin sevilen öğretmenlerinden Nurettin Hoca, Manav kimliğiyle bilinen Saadet Partisi eski İl Başkanı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik ’e ilgi giderek artıyor.

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nurettin Çelik, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Kızılağıl ve İlçe Başkanı Ramazan Arslan ve beraberindeki İl ve İlçe Yönetimi, seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Bu seçimin çok önemli olduğunu hatırlatan Çelik, Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile projeleri paylaştı.

Çelik, Şehrin sorunlarını bildiklerini ve çözümlerinin kendilerinde olduklarını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “Kentimizin sorunlarını biliyoruz ve bunu bilerek yola çıktık ve hizmet üretmenin en başında da bu yatar. Bizler inşallah tüm bu sorunları çözmek 94 ruhundaki hizmet anlayışı ile belediyemizi yönetmek istiyoruz.”

Çelik, "Seçilmesi halinde Kocaeli’nde parti ayırımı yapmadan herkese eşit düzeyde hizmet edeceklerini belirterek, “Bu şehrin ortak sorunlarını biliyoruz. Çözüm için de bu kente talibiz. Hizmetler hep belli bir yere yoğunlaşmış durumda. Biz bu sistemi tamamıyla değişmesini arzu ediyoruz. Artık partiler içerisinde ayrım olmasını istemiyoruz. İnsanların imkanları eşit ve adil bir şekilde kullanmasını arzu ediyoruz. Kocaeli halkı bizi görür, enerjimizin ve yapacaklarımızın farkına varırsa önümüzdeki süreçte bu kente katacağımız çok değerlerin olduğuna inanıyorum.

Heyecanımız var. İnsanlara karşı sevgi ve saygımız sonsuz. Hiç kimse bize uzak olmayacak. Biz herkesin yanında olma gayretindeyiz. Biz siyasi çalışmayı bu şekilde öğrendik ve hayatımıza da bu şekilde tatbik ettik, ona göre de inşallah yol yürüyeceğiz. İnsanlara eşit bir şekilde hizmetin aktarıldığı, adam kayırmanın ortadan kalktığı, gençlerin umudunun olduğu bir alanı inşallah bu yerel seçim oluşturur. Biz ideallerimizle, yapacağını düşündüğümüz projelerimizle Kocaeli halkına hizmet etmeyi arzu ediyoruz. 31 Mart akşamı bu rozet çıkacak oy veren vermeyen herkese hizmet vereceğim.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑